keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Twiittomakieliset uutiset - lokakuu ( *päivitetty 25.10.2012)

Twitterissäni (twitter.com/OMiettinen) olen tänään hehkutellut, että talviharjoittelukeskukseni on ottanut askeleen eteenpäin. Puolet harjoittelukeskuksen tärkeistä tuotteista on jo nyt saapunut ja loputkin ovat hyvää vauhtia lähestymässä Suomea. Ehkäpä tulevalla viikolla kokonaisuus alkaa olla kasassa. *Tämä harjoittelukeskus on twitterissä saanut mielenkiinnon heräämään.. mistähän mahtaa olla kysymys? Asia selvinnee täällä blogin puolella myöhemmin tämän syksyn aikana.

* Twitteriin yritin tänään liittää kuvan hienolta ensipakkaslenkiltä - en onnistunut. Niinpä kuva on nyt sitten täällä blogin puolella! Maasto aivan supernopeassa kunnossa, suosittelen!

* Twitteriini on tänään ilmestynyt myös sellainen asia, että olisin mukamas eilen ajanut offseason-pk:ta 25min 315 keskiwateilla. Ota näistä nyt sitten selvää!

* Tunnisteet on lisätty tuonne oikealle palkkiin! Sieltä pääsee kiinni itseään kiinnostaviin blogiteksteihin. Suurin osa tunnisteiden liittämisestä teksteihin on kuitenkin vielä tekemättä - toivon kärsivällisyyttä.

Joku on muuten varmaan huomannut, että blogin ulkoasu on jälleen kerran kokenut "pienen" muutoksen. Tämä lopputulos ei ole lopullinen, mutta tarkoituksenani on pitää myös vanhoja tekstejä helpommin saatavilla aina sopivin väliajoin. Välillä sitten palaamme vanhaan ja keskitymme näin vain uutukaisiin blogipostauksiin. Tähän päivitysrumbaan kuuluu myös kaikkien blogitekstien läpikäynti ja tunnisteiden lisääminen. Näin lukijat pääsevät helpommin kiinni heitä kiinnostaviin teksteihin jatkossa.

Aijai, niistä kauden 2012 harjoittelumääristä on pitänyt kirjoitella jo pitemmän aikaa. Haluatteko arvata, kuinka paljon harjoittelutunteja viimeisen 12 kuukauden aikana kertyi?

15 kommenttia:

 1. Lopullinen tai ei, mutta toimiva ulkoasu tämäkin!
  Veikkaan että viimeisen 12kk treenimäärä on 600h? Vaikka tapaat aina vähätellä harjoitteluasi, niin tulosten perusteella oot kuitenkin jonkun verran satulan päällä istunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hieno arvaus kerrassaan. Vai, että vähätellä treenausta.. :) mielenkiintoinen näkökulma. Noh, nyt on faktat viimeiseltä 12 kuukaudelta kasassa, joten pian nähdään todelliset tunnit.

   Tuleeko muilta arvauksia?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hmmm.. onkohan miehellä jotain sisäpiirin tietoa?

   Poista
  2. En myönnä, enkä kiellä...

   Poista
 3. Kisathan on parasta treeniä, eli arvioidaan tilastojen (Results) perusteella:
  *XCE: 1 kisa = 1h (alkuerineen)
  *XCM: 3 kisaa + tahko + SM = 5 x 2:30 = 12,5h
  *XCO: 2 kisaa = 2,5h
  *CX: 1 kisa = 1h
  *Kohinoor 4 kisaa = 4h
  *tempot: öö, 6 x 15 min = 1,5h
  *300+ watin pk-lenkit = 350h

  Tekee yhteensä (täytyy varmaan laskea) 372,5 tuntia treeniä. Ei aavistustakaan paljonko menestykseen tarvitaan, luultavasti enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoho! Mielenkiintoista tai sanoisinko hyvin mielenkiintoista logiikkaa. Jos olisit matematiikan gradua tekemässä ja olisin ohjaajasi, saisit tästä vahvan E:n.

   372,5h / 52 viikkoa = reilu 7 tuntia viikossa vuoden läpeensä.

   Poista
  2. Kyllä kyllä, tuosta voi vielä tienata lisäpisteitä arvosanaan painottamalla mitalisuorituksia ja niihin vaikuttaneita treenejä. Vaatii yön yli pähkäilyä.

   Jännityksellä odotamme mitä tälläkertaa voittaja saa palkinnoksi, eikö vain, kaikki kommentoijat :D

   Poista
  3. Jep!

   Kohtahan alkaa tänne blogiin kommentointi olemaan kannattavampaa kuin lottoaminen. Ainakin voittomahdollisuudet ovat isommat, eivätkä palkinnotkaan pahemmin kalpene niiden miljoonien eurojen edessä.. kai.

   Poista
 4. Mä voisin vielä veikata 460 tuntia. Se tekee vähän vajaa 9h viikossa, Ja ainakin jossain vaiheessa kirjoitit, että yli 10 tunnin viikkoja ei ole paljoa tullut (tai mielestäsi liian vähän). Ja laskin tuohon jonkun lepoviikonkin niin siksi tuon verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaakko luottaa muistiinsa. Ei varmaan kovin kauaksi mene tämäkään arvaus.

   Jokunen lepoviikko on tänne osunut. :)

   Poista
 5. Ajoasun kulumisen perusteella 415h. Skinsiltä saatua tietoa.

  VastaaPoista
 6. lisää heittoja... edellisestä tekstistä 40/400/8360 voisi tarkoittaa tunteja, jolloin n.40h/kk ja pari kevyempää kuukautta tekis n.400h vuoteen. Kovaa vaan kulkee pyörä näillä määrillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa päättelyä! Pian selviää, mitä 40/400/8360 tarkoittavat käytännössä.

   Poista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen