MINÄ

kuva: Jouni Uotinen 2013
Ole yhteydessä blogin kirjoittajaan mailaamalla: ollimiettinen (at) yahoo.com

Pyöräily ja kilpaileminen on ollut elämässäni tiivisti mukana aina vuodesta 1997 lähtien. Harrastan päälajinani kiistatta maailman parasta urheilulajia. Pyöräilyssä olen tällä hetkellä 11-kertainen yleisen sarjan SM-mitalisti. Mitalit ovat kertyneet XCO, XCM, XCE ja cyclocross-lajeista. Päätavoitteeni, eli olla Suomen paras pyöräilijä on toteutunut SM-kisoissa neljästi. Vuonna 2012, 2013 ja 2015 olen onnekkaasti voittanut Suomen mestaruuden XCE:ssä ja vuoden 2015 mestaruuden cyclocrossissa. Uusi lajivaltaus triathloniin toi yleisen sarjan SM-kultaa maastotriathlonissa syyskuussa 2015 ja samana vuonna SM-kultaa tuli maastoduathlonista. Tahko MTB 60km kierros on tullut ajettua kaikkiaan 11 kertaa ja aina alle kolmeen tuntiin. Tahkolla hienoin saavutus on kesältä 2011, jolloin ajoin 120km matkan voittoon. 60km matkan voiton jahtaaminen jatkuu yhä vain uudelleen ja uudelleen.

Tuloksellinen harjoittelu ja eri ominaisuuksien kehittyminen kiinnostavat minua. Opiskelen tässä rauhassa valmennusoppeja ja jaan mielelläni vuosien varrella kertynyttä tietoutta hyvistä treeneistä laajemminkin.

Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa. Pikkupoikana tuli hiihdettyä Mikkelissä Savonia hiihtoa (40km) jo alle 10 -vuotiaana. Vaikka vuosittain en paljon tunteja treenaakaan, niin arvelen elämän aikana minulle kertyneen kestävyyslajien treenitunteja yli maagisen 10 000 tunnin rajan verran.

Elämän varrella on tullut liikuttua ja vaikutettua suuremmissa määrin Mikkelissä, Joensuussa ja Hämeenlinnassa ja taas Mikkelissä. Arkielämän periaatteisin kuuluu, että kaupungin sisällä vältän autolla liikkumista. Samoin bussit ja taksit ovat käyttökiellossa, joten pienet elämän haasteet kiinnostavat aina. Armeija tuli käytyä Utissa (LJK) 2000- luvun alkupuolella. Työmatkat ajetaan lähtökohdin aina fillarilla ja siihen ei ole määritetty pakkas- tai saderajoja.

Koulutustaustana Kauppatieteiden maisteri Itä-Suomen yliopistosta 2010.

Töissä hyvillä mielin valtion organisaatiossa ja siellä kiinnostavat muun muassa työhyvinvointi, henkilöstön jaksaminen, luottamuksen rakentaminen ja ylläpito, hyvät johtamiskäytännöt, muutoksien onnistunut läpivienti. Näitä teemoja olen päässyt viemään eteenpäin työssäni ja myös tutkinut ihan oikeasti.