maanantai 11. kesäkuuta 2012

Trackerilla treenipäiväkirjaa netissä

Sports tracker on ihan kätevän oloinen sovellus. Näyttää toimivan hyvin netissä treenipäiväkirjana.

Olen ajanut lenkkiä trackeriin nyt kolme päivää ja sieltä näkee aika hyvin peruslenkkieni luonnetta. Noh, ehkä crossarilenkit maantiellä ovat olleet hieman tavallista vauhdikkaampia.

Eilinen maastolenkki, joka toimi samalla Tahko-simulaationa, löytyy täältä. Tahko-simulaatioina ajan maasturilla vähintään 60km lenkin, joka kestää minimissään 2,5h. Loppuun on tarkoitus kerätä vähän enemmän nousuja, jolloin El Grande ei tunnu niin pahalta kisapäivänä.

Tänään maanantaina oli vuorossa maantielenkkiä crossarilla. Ajelen nuo lenkit pieninappulaisilla crossarirenkailla, jotta hiekkateiden ajaminen ei muodostu esteeksi. Aloitin lenkin tänään kevyesti, mutta viimeiset 40km pyrin pitämään omasta 30-säännöstä kiinni. Käytännössä homma onnistui ihan hyvin, mutta lopun kaupunkikierroksilla ei voi pakkomielteisesti päättää omia ajovauhtejaan.

Nyt on ollut hyvää fiilistä lenkeillä viimeiset kolme päivää. Nyt on vuorossa työreissua Mikkeliin, joten treenipuoli on tauolla ainakin torstaihin saakka. Lauantaina 16.6.2012 ollaan viivalla Laajavuoren XCM-kisassa!

2 kommenttia:

  1. Tykki blogi sulla, todella hienoa että jaksat kirjoitella oikeesti hyvää juttua viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen! Tsemiä myös Tahkoon valmistautumiseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppaavasta kommentista! Tällä jaksaa taas kirjoitella juttuja jatkossakin. Tsemmiä kesään myös sinulle!

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen