perjantai 29. kesäkuuta 2012

Tahko, täältä tullaan - täällä ollaan jo maalissa!

Pe Klo 14.00 Auto pakattu, pyörä iskussa ja matka yli puolessa! Pian nähdään Tahkolla!

Pe klo 22.30. Nyt täällä ollaan oltu paikalla jo lähes 6 tuntia ja täytyy sanoa, että hienot kisat on tulossa! Väkeä on todella paljon ja on ollut todella loistavaa nähdä vanhoja ja uusia tuttuja pyöräilyn parista.

La klo 8.00 Aamu tullut. Jännitys päällä ja aamupalan kanssa oli pitkästä aikaa ongelmia. Tunti starttiin, joten pian nähdään päivän kunto! Tsemppiä kaikille tapahtumaan osallistuville!

La 13.26 Kisat takana! Olipa huima reissu tänään. Alkuvauhti oli hyvin maltillinen, mutta mummonmäessä alkoi todellinen isku. Kinahmi I:sellä karkasi kärkeen pari virolaista. Riivo, Kimmo ja minä seurattiin perässä. Pääsin kavereista Kinahmi I:sen loppupäässä ohi ja saavutin lähes myös kärkikaksikon. Voitto karkasi siis siinä vaiheessa. Sijoitukset vaihtelivat kisan loppuun saakka. Lopulta maaliin tultiin järjestuksessä: Alges, Riivo, Sakari ja minä. Pyörä toimi aivan loistavasti ja olin nopea varsinkin polkupätkillä! Pienet kramppihuolet estivät todellisen kisa-ajon sitten viimeisellä 20km matkalla. Nyt perinteiselle pastaruoalle ja palautuminen käyntiin.

Keskisyke kisassa oli 162, joten jonkin verran sykkeiden puolesta vauhtia reserviin. Toivotaan, että lihaksisto on taas valmiimpi seuraavissa koitoksissa ja pääsen ajamaan koko kisan lävitse kisavauhtia.

Kiitos kaikille kisakavereille mukavasta ajosta ja järjestäjille hienosta tapahtumasta ja reitistä!

2 kommenttia:

 1. Hyvä Olli, taas hieno suoritus! Ei jäänyt podium kovin kauas, no jääpähän hyvin nälkää tuleviin kisoihin!

  -felt f4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin on, nyt on kuksi nälkäinen seuraavissa kisoisssa. Minulla on vielä tunne siitä, että pyörä kulkee tänäkesänä!:)

   Poista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen