tiistai 5. kesäkuuta 2012

Bianchi cup - Hyvinkää 5.6.2012


Kärjessä paahtaa Sakari Lehtinen - allekirjoittanut takana

Näin on viikkokisaputken ensimmäinen osa ajettu. Tuloksellisesti kisa ei mennyt ihan nappiin, mutta treenimielessä tuli erittäin hyvä suoritus. Tästä on hyvä jatkaa treeniviikkoa torstaina Ahveniston maantiekisassa.

Tänään Sonninmäen valtias ja Hypyn mestaruuden voitti itselleen tuttu nimi: Sakari Lehtinen. Sakke oli taas mies paikallaan ja vahvin kuski tänään. Onnittelut Sakelle, kisapaikan kivet ja mutkat on miehellä niin hyvin hallussa, että pitää olla todellisessa iskussa, jotta haastaminen onnistuu!

Lähdettiin heti kisan alkupuolella pitämään rentoa kisavauhtia, joskin aina välillä vedettiin polkupätkiä todella maltilliseen tahtiin. Ihan täysillä ajettiin vähän, ehkäpä pari nousua ja sitten viimeiset 300 metriä. Silti treeni oli kovempi, mitä kotona yksin saisi tehtyä. Kisa on aina kisa, vaikka ihan täysiä ei alusta lähtien ajaisikaan. Ensimmäisellä kierroksella minulle oli sattunut pieni lapsus, kun huomasin yhtä-äkkiä satulatolpan pyörivän hervottomasti. Onneksi Jabbassa satula on kiinni pikalinkulla ja sain satulan pysymään suurinpiirtein paikallaan loppukisan ajan. Kisassa oli mukana myös julkkiksia. Fillari-lehden motoristimiehet, eli Tahko-ryhmä, näyttivät olevan myös mukana tänään. Ihan hyvinhän se pyörä kulki heilläkin. Tahko sujuu varmasti hyvin koko sakilta.

Nyt muutama lasi maitoa mahaan ja sitten yöpuulle ja odottelemaan palautumista. Huomenna olisi tarkoitus ajella hieman maantietä. Huomenna luvassa myös blogitekstiä aiheesta - ehtiikö Korson maratonin pohjilla vielä Tahko-kuntoon?

2 kommenttia:

  1. Tuo onkin mielenkiintoinen aihe, kun itseä ainakin alkoi askarruttaa koko oma ajokunto tällä hetkellä tuon Korson kisan jälkeen. Vaikka se ihan hyvin omaan tasoon nähden menikin niin siltikin tapahtuu se ainainen hyytyminen jossain vaiheessa :) Menestystä sinulle myös tuleviin kisoihin! Onhan sitä tällekin kaudelle on jo vähän tullut, vaikka ei ehkä ihan omiin odotuksiin nähden riittävästi kuitenkaan? Kauttahan on vielä kuitenkin jäljellä ja tärkeimmät kisat edessäpäin.

    VastaaPoista
  2. Tahko on tapahtuma ja yritän taistella vaan itseäni vastaan ja toivottavasti kello pysähtyy kolmen tunnin kohdalle

    t.pippa

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen