torstai 29. elokuuta 2013

Maantiekausi pakettiin kahdella kisalla

XCO-kausi loppui viikko sitten ja tällä kuluvalla viikolla on vuorostaan maantiepyöräilykauteni sulkeutumassa. Tänään torstaina kisataan kauden viimeisen kerran Ahveniston moottoriradalla. Sieltä lähden hakemaan varmistusta cupin voittoon.

Sunnuntaina on sitten isommat maantiekarkelot. Nimittäin tour de Helsinki. En ole aikaisemmin käynyt Helsinkiä kiertämässä ja kisan kokonaismatka vähän mietityttää. Kuuleman mukaan ajettavaa on liki 150km ja tämä ylittää minun treenilenkkini todella radikaalisti. Yli kolmea tuntia en ole ajanut kauden aikana kuin kahdesti ja ensimmäinen sadan kilometrin lenkki tuli plakkariin vasta eilen (edellisestä satasen lenkistä oli lähdes puolitoista vuotta)! Olen siis jälleen hyvään aikaan treenaamassa.. parempi myöhään, edes silloin. Sunnuntaina on tarkoitus ajaa hyvä kisa Skins-tiimille sekä päästä ehjin nahoin ja pyörin aina maaliin saakka.

Illalla twitterissä tietoa, että miten Ahvenistolla sujui - painaako eilinen liikaa, vai onko kulku kohdallaan. Itselläni ei tästä ole harmainta aavistusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen