lauantai 3. elokuuta 2013

Jämi84 2013 - Olmin tuskien taival

Jämin kisareissujen voittoputkea ei syntynyt. Odotetut kaverit iskivät tänään löylyä heti kisan alusta lähtien. Omat jalkani, tai oikeastaan selkä, ei ollut kolmen tunnin maastotempoon valmis. Jo ennen kisan puoliväliä oli selvää, että kärkimiehet menevät menojaan ja itse taistelin sijoista kymmenen joukkoon.

Tiukka alkuvauhti ja maantiepyöräilyn irtiottoa vastaava tykittely aiheutti minulle pahan selkälihasten jumittumisen kisan alkupuolella. Selkäjumin johdosta jalat menettivät voimansa jo 35 ajetun kilometrin jälkeen. Ensimmäisten isojen nousujen tullessa vastaan olin itse totaalisen vastaantulija muiden kärkimiesten seassa. Siitä eteenpäin minun loppukisa oli tuskien taivalta ja kilpailullisessa mielessä epäinhimillistä peesissä roikkumista. Kiitos vielä Juho Saariselle, kun vedit minut pois tänään Jämin pusikoista ja vieläpä hyvää vauhtia! Vasta viimeisellä vitosella pystyin taas ajamaan ja sain oikeasti Juholle kuuluvan sijan kuusi plakkariin. Tarjoan Juholle osallistumisen ensi vuoden Jämi84-tapahtumaan, jos hän niin haluaa.

Keho oli siis jumissa, ja nyt tarvitaan lepoa. Lepoa Olmin tapaan tiedossa: Työviikot alkavat jälleen ja lisäksi tulevalla viikolla kisoja on kolmin kappalein. Ensin tiistaina paikalliset maastokisat Hattulassa, sitten torstaina koh i noor-ajot tempokierroksineen. Viikon kruunaa vielä Kortteliajon SM-kisat Ylöjärvellä. Toivottavasti viikon kuluttua sunnuntaina on isku kohdillaan ja pääsen hämmentämään maantieukkojen kisan tuloslistaa sieltä yläpäästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen