maanantai 7. heinäkuuta 2014

Valkeakosken XCO-viikko ja SM-kisat Roviksella lähestyvät

Vihdoinkin tänään alkoi tapahtua! Se vei nimittäin 8 päivää, kun happi alkoi Tahkon jälkeen taas kulkea tämän pyöräilijän kropassa.

Yllättävää kyllä, niin pään lyöminen seinään saattaa joskus auttaa. En oikein muuten tehnyt mitään toisin väsyn helpottamiseksi, kuin jätin todella väsyinä päivinä maksimivedot ajamatta. Päätös ei ollut vaikea, koska maksimivetoja ei voinut ajaa. Täysiä lepopäiviä en ole kuitenkaan pitänyt, vaan olen joka päivä käynyt tarjoamassa kovaa ajoa jaloille. Ajokenkä ei ollut kuitenkaan syönnillään ennen tätä päivää. Tänään sykkeet palautuivat alamailta takaisin ylängöille ja happea alkoi reisiin riittää. Parin tutun ylämäen KOM:it (Stravaan kirjautuvat kärkiajat, eli kulkee kovempaa kuin itsellä koskaan aikaisemmin) ovat hyvän päivän takeina vankkumattomasti!

 Kilometrimäki-selfie neonvärit päällä!

Parempi suunta tuli ihan kreivin aikaan, kun Valkeakosken XCO-kisat lähestyvät tulevana sunnuntaina. Siellä pääsee mittaamaan omaa vauhtia tai vauhdittomuutta muun muassa Jukka Vastarantaa vastaan. Odotan innolla, että mitä tuosta kisasta tulee ja paljon tällainen osa-aikainen kuntoilija on perässä kansainvälistä kärkivauhtia.Tärkeää vireen löytäminen on myös Rovaniemen SM-kisoja ajatellen. Ne siintävät jo vajaan kahden viikon päässä ja en ole kyennyt tekemään aitoja XCE-treenejä vielä yhtään! Ne tulevatkin ohjelmaan heti keskiviikosta eteenpäin ja yritän saada ukkoon nopeutta puolentoista viikon pikakurssilla. Rovaniemellä ajan XCE-kisan perjantaina 18.7. ja XCO-skapat sunnuntaina 20.7. Molemmista starteista mitali kiinnostaa ja erityisesti perjantaina on yrityksessä puolustaa siniristipaitaa vuosilta 2012 ja 2013. Tripla on siis hakusessa.

Huomenna tiistaina ajetaan Korkeakankaan samalla radalla Pirkanmaan alue-cuppia. Tarkoituksena on osallistua kisaan myös huomenna ja toivon, että kulku on kohdallaan! Palataan asiaan siis jo huomenna! Mikäli blogiin ei kuulu mitään, niin Twitter-laulaa useammin: https://twitter.com/OMiettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen