lauantai 19. heinäkuuta 2014

Temput eivät riittäneet - paita meni XCE:ssä


Kaikki oli aikahyvin kohdillaan, mutta ei vain riittänyt. En hävinnyt huonoille, vaan mahtaville urheilijoille! Omalta osalta harmittaa se, että en pystynyt XCE SM-kisan finaalissa kuin keskinkertaiseen suoritukseen. "Teen oman parhaani"- fraasi ei siis toteutunut. Välierään asti kaikki oli hallussa. Startit pelasivat ja pystyin vaivatta kontrolloimaan itseni jatkoon finaaleihin saakka. En ollut päivän aikana ajanut XCE-kierrosta kertaakaan täysiä ja sen piti tapahtua finaalissa. Finaalissa lähdön uskomaton mokailu jätti minut nelikon viimeiseksi ja tällä radalla sieltä nousu oli mahdotonta. Henkisesti ehkä vähän murruin, kun kultamitaliin meni saumat ja ei tullut ajettua kunnolla edes pronssista.

Virheitä tuli tehtyä ja ne harmittavat. Niitä ei auta kuitenkaan jäädä surkuttelemaan, vaan niistä pitää oppia! Myös vanhan koiran on nyt syytä oppia uusia temppuja. Paita lähti näin kiertoon ja seuraavan vuoden sitä ylpeydellä saa kantaa CCH:n Erik Eklund. Onnittelut!

Huomenna sunnuntaina ajetaan sitten XCO:n SM-mitaleista. Rata on raastava ja kierroksia ajetaan 7 kappaletta. Teräviä kiviä on ja paljon. Mielenkiintoinen kisa siis tulossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen