lauantai 12. heinäkuuta 2014

Huomenna Valkeakoski XCO - Nordic cup!Huomenna aivan tässä kotikulmien lähistöllä kisataan kansainväliset maastopyöräilykisat!
Valkeakosken Korkeakankaalle on tehty mielenkiintoinen rata, joka on houkutellut liki 30 kovaa kuskia lähtöviivalle. 7 kilpailukierrosta pistää kuskit ahtaalle liki 1200 nousumetrin johdosta. Lepäämään ei pääse myöskään laskuissa, jotka ovat kivien ja kallioiden johdosta teknisyydeltään melko vaativia. Olen henkisesti varautunut jos jonkin tasoiseen selkäsaunaan, mutta lupaan tehdä parhaani ja yrittää minimoida selkäsaunan kovuutta! On hienoa, tai paremminkin kunnia, päästä ajamaan samaa kisaa Vastarannan Jukan ja parin kovan ulkomaalaisen kuskin kanssa.

Latautumista en ole kerännyt huomiselle aivan maksimaalista määrää. Tähän on syynä Tahkon jälkeen tullut sippi, joka varmaan johtui latautumisen purkaantumisesta kovassa kisassa. Nyt pitää olla tarkkana, koska jo perjantaina on edessä Rovaniemellä XCE:n SM-kisat ja viikon päästä XCO:n SM:t. Iskua on oltava myös Valkeakosken jälkeen.

Toivottavasti huomenna Korkkiksella on jalka herkkänä ja ajo maistuu kaikki kuusi kierrosta. Aluecupeissa on ajettu 4 kiekkaa ja sekin on ollut verrattain kovaa touhua. Extrahaasteita huomiselle tarjoaa helle, joka tekee kuskeista keveitä kukkakeppejä maaliin saapuessamme. Hyvin mielenkiintoinen päivä tulossa - tulkaahan kannustamaan!

1 kommentti:

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen