lauantai 28. kesäkuuta 2014

Tahko MTB 2014 - hopeaa 2:29:45

Kisapäivän kisaraportti:
http://ollimiettinen.blogspot.fi/2014/06/tahko-mtb-2014-60km-hopeinen.html

Mahtava kisa, mahtava tapahtuma, mahtavaa porukkaa - Tahko MTB! Kaikki tehtiin, mitä oli näillä treeneillä tehtävissä. Kisassa ukosta puristettiin irti kaikki, mikä tästä kehosta oli reitille jätettävissä. Sijoitus 2. mukavasti 24 sekuntia Jerkulle (oma valmennettava) hävinneenä. Jerkulle isot ja ansaitut onnittelut!

Kisapyöränä toimi Rose Thrill Hill. Eipä voi paljon ylihehkuttaa tuon fillarin ominaisuuksia Tahkon kisaradalla! Niin nautinnollista ajaa kevyellä, toimivalla ja luotettavalla täpärillä täällä Tahkolla. Pyörä menee niin nätisti nousut, laskut kuin vaikeammat polkuosuudetkin. Strava on hyvä mittari tässä ja reitiltä kerääntyneet 13 KOM:ia kertovat pyörän ja kuskin yhteisestä toimivuudesta.
Kunnollinen kisaraportti tulossa!

4 kommenttia:

 1. Hyvä Olli!!
  Itse ikäni kestävyysurheilleena mutta maastopyöräilyyn hieman "myöhäisheränneenä" uskaltauduin nyt ensimmäistä kertaa Tahkolle mukaan. Ja hyvinhän se menikin vaikka teknisemmillä pätkillä ( lähinnä alamäissä ) saikin todeta olevansa polun tukkeena osaavemmille / rohkeammille. Minkäs teet kun ei uskalla... Nousuissa sentään osat oli onneksi toisinpäin :)
  Mutta sehän mun piti sanoa että olen toki tiennyt että tässäkin lajissa kovat on kovia, mutta kyllä ne äijät jotka tuolla reitillä paukuttaa 2,5 tunnin pintaan on ihan käsittämättömän kovia! On meinaan oltava kunto, taito ja uskallus huikeaa luokkaa. Pyöräilykypärä päästä ja korkealle moisten suoritusten edessä!
  Terv. Harrastelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja hienoa, että sinäkin olit mukana Tahkolla! Tästä on meidän molempien hyvä jatkaa kautta eteenpäin.

   Poista
 2. Just niinkuin edellinen kommentoi , kypärää päästä ja korkealle . Komiaa nähdä millaisia tuloksia syntyy noinkin vähäisillä treeneillä ja taistelulla tauteja vastaan . Uskallan kyllä epäillä ettei tämä ollut tämän kauden kovin veto vielä .
  Terv . Hullupyöräilijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon itsekin, että meno tästä vielä paranee, mutta yleensä Tahkon jälkeen kuntoni asettuu armottomaan syöksykierteeseen ja löydän vain pari hyvää ajopäivää loppukauden aikana. Jospa tämä vuosi olisi erilainen. :)

   Poista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen