lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kisat pyörii, mutta DNS-putkessa mennään

Viitasaaren jälkeen on ollut tarjolla pari kisaa, jotka ovat olleet merkittynä kalenteriini. Tällaisia ovat olleet Korson XCM ja tänään ajettu Laajavuoren XCM. Molempien kisojen osalta minun kohtalokseni tuli DNS, johtuen erinäisistä ikävistä terveysongelmista.

Ennen Korsoa pääsin testaamaan kuntoani KOHINOOR-ajoissa Ahveniston moottoriradalla. Meno oli lievästä poskiontelotulehduksesta johtuen nihkeää ja paras lento oli luonnollisesti poissa. Vääntäydyin kisassa kakkoseksi kirikamppailun jälkeen Lauri Siukolaa vastaan. Kisan vei suvereenisti Iskun Jarkko Niemi, jonka kyytiin ei tuona torstaina ollut mitään asiaa.

Muutama hyvä treenipäivä on tähän väliin osunut, mutta en millään meinaa pysyä täysin terveenä. Tuntuu, että kaikki perheeseen iskevät lastentaudit tarttuvat myös minuun ja kunnon treeniputkea ei meinaa päästä tuuppaamaan oikein mihinkään väliin. Nyt jäi tärkeimmät, eli tarpeeksi pitkät ja vaativat valmistavat kisat ajamatta. Tahkolla pitäisi siis olla kunnossa omien (tulevien) simulaatio-treenien voimin. Kunnollista pitkää ja kovaa treeniä en ole vielä tämän vuoden puolella ajanut.

Tulevalle viikolle olen suunnitellut keskiviikkoillaksi aluecupin kisaa Valkeakosken XCO-radalla. Toivotaan, että pääsen kuntoon tuohon mennessä ja pääsen katsastamaan heinäkuussa ajettavan radan jo tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen