torstai 26. heinäkuuta 2012

Tulevia tekstejä - vinkkejä aloittelevalle pyöräilijälle

On tässä aikojen kuluessa tullu luvattua kirjoitella useammastakin aiheesta blogitekstejä. Nyt täytyy kyllä myöntää, että osa on varmasti päässyt pahemmin unohtumaan. Kypsymässä on tästä huolimatta ainakin seuraavia aiheita:

 • Pyöräilyn tai maastopyöräilyn aloittaminen - vinkkejä harrastuksen alkuvaiheessa
 • Huippukunnon säilyttäminen syksyyn
 • Kausi painaa - kauden toinen kuntopiikki syksyksi
 • Kilpaa kaupunkien parhailla poluilla - aikamatka 90-luvulle
 • Pyöräpohdinta: 29er - helppoa menoa vaikeassa maastossa?
 • Pyöräpohdinta: 26-tuumainen täysjousto - lastenpyörä isojen joukossa?
 • Perhe-elämän mullistukset vakavamieliseen (ei kai?) urheiluharrastukseen
Nämä tekstit ovat kypsymässä hyvää vauhtia ja ainakin aloittevalle pyöräilijälle on vinkkipakettia tulossa ihan piakkoin. Onko jotain muuta toiveita, mistä voisi tekstiä kirjoittaa?

Myyntipuolelle lisäilin pari juttua tänään. Pyöräreissuja varten on myynnissä käyttämätön Natsan kovakantinen pyöränkuljetuslaukku. Lisäksi maantielle, ja erityisesti tempoajoon soveltuvan Vista Magic -polkimet ovat sieltä bongattavissa. Puhuin joitain viikkoa Focuksen crossarin myymisestä. Pyörä on jo siirtynyt eteenpäin uuteen omistukseen, joten sitä ei enää ole tarjolla.

Tänään torstaina 26.7.2012 on vuorossa taas kilvanajoa Ahveniston moottoriradalla (KOH I NOOR-ajot). Minulla on vielä tänään kunnia ajaa Rosen XEON CRS - maantiepyörällä kilpaa, joten pitää nauttia vauhdista oikein urakalla. Illemmalla voi täältä käydä lukemassa, kuinka ajo maantiellä tällä kertaa sujui.

5 kommenttia:

 1. Terve Olmi. Voisitko kirjoittaa joskus aiheesta:
  "
  Kilpailua edeltävä ruokailu.
  -Mitä syöt edellisenä päivänä ja mitä syöt kisapäivän
  aamuna jos kisa alkaa klo 12 tai klo 9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mika! Tämä onnistuu. Voisin pitää jotain ruokailupäiväkirjaa seuraavaan kisaan valmistautuessa. Näkeepähän sitten itsekin, että mitä kaikkea ei niin optimaalista kisamuonaa tulee suuhunsa laitettua. Jotain ruokailuun liittyvää oli myös tuolla Tahko 2012 valmistautumisohjeissa.

   Poista
 2. Yksi ainakin mun mielestä mielenkiintoinen aihe tuleviin blogiteksteihin voisi olla "Ollin kisapäivä" tms.. eli heräämisestä lähtien miten toimit ennen kisaa ja mitkä on tunnelmat kisan ainkana (nämä kyllä tulee kisaraporteissa hyvin) ja kisan jälkeiset tunnelmat ja toimet. Jotain tuon tyylistä olisi joskus ihan kiva myös lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin on erittäin toteuttamiskelpoinen tekstinaihe. Pistetään hautumaan ja odottamaan seuraavaa ajettavaa kilpailua. Toinen juttu on toisaalta se, että muistanko tätä kirjata vielä seuraavana kisapäivänä. :)

   Poista
 3. Mitenkäs "Maastopyöräilijän voimaharjoittelu ja keskivartalo."

  Nyt kun sopivasti on syksykin tulossa. Tuon voisi jotenkin yhdistää myös täpäri&jäykkäperä pohdintaan. Kun jostakin syystä vaikka Viron pojat hallitsee nykyään esim. Tahkoa jäykkiksillä, vaikka sen ei sinne pitäisi sopia sitten lainkaan.

  nimim. Ensi kaudella jäykkäperällä täysii.

  VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen