perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ekasta pompusta vauhtia ja kisaamaan

Varavarjo auki sitten ensimmäisestä pompusta”, noinhan sitä tavattiin sanoa laskuvarjolla hypätessä. Tällä kertaa ei varavarjoa tarvittu, vaan sunnuntaisesta kivikontaktista on suunta ollut jatkuvasti ylös- ja eteenpäin.

Toipuminen sunnuntain kaatumisesta on ollut verrattain nopeaa ja olen alkanut herätellä toiveita osallistumisesta sunnuntain XCO:n SM-kilpailuun Kouvolassa. Tilanne on  oikeasti todella hyvä siihen nähden, että kymmenen sekuntia kaatumisen jälkeen olin aivan varma, että naamasta olisi useita luita murskana ja käsikin tuntui terveyskeskuksessa toivottomalta. Parantelu on onneksi tuottanut hyvin tulosta ja kaikki kolhuja saaneet kropan osat ovat edistyneet lähtötilanteesta.

Mikäli kilpaileminen sunnuntaina osaltani onnistuu, niin menestymispaineet on heitetty tuosta kisasta sivuun jo tässä vaiheessa. Viivalle asettuminen tulevana sunnuntaina on jo iso voitto sinällään. Tarkoitus on vain nauttia ajosta ja siitä, että pyöräily ylipäänsä (jo tässä vaiheessa) onnistuu.

Tässä jo pitemmän aikaa urheilleena on ollut mukava todeta, että pahemmankin sortin vammat parantuvat todella nopeasti. Lievempiä ikäviä vammoja ei oikein synnykään, koska vartaloon ei juuri mistään saa aikaiseksi mustelmia tai turvotuksia. Pelkästään paha jonkin paikan turpoaminen saattaisi estää ajamisen pitkäksikin aikaa.

Nähdään siis sunnuntaina Kouvolassa – jos ei 100% kisakuskin, niin vähintään 100% kisaturistin roolissa!

Illalla meno näytti jo tältä:


10 kommenttia:

 1. Hieno homma! Ei muuta ku 29er mukaan ja nauttimaan nousumetreistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Katsotaan sunnuntaina, että kumpi fillari istuu radalle paremmin.

   Poista
 2. Hyvä,hyvä... Tiesin että toivut! T: Simo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeah! Kyllähän yhteen kesän kohokohdista piti kuntoutua. Toivotaan nyt vielä edistystä tässä pari seuraavaa päivää. Kiitti tsemppauksista alkuviikolla!

   Poista
 3. Vai menestymispaineet heitetty sivuun... Psyykkausta Ollin tapaan. :D Tuskin teikäläisen kilpailuvietillä varustettu urheilija asettuisi viivalle, jos ei kokisi pystyvänsä kamppailemaan kärkisijoista. Anyway, tsemppiä kisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh noh. Psyykkauksesta en tiedä, mutta eihän kaikista kisakavereista tiedä, kun kaikki jutut pistävät jalan väpättämään. :) Kiitos tsemppauksesta!

   Poista
 4. kuulin Arilta että olit satuttanut itteäsi.Vastaava kuperkeikka sattui itselle Lykynlammella torstai ajossa 3 viikkoa sitten tangon yli komeesti ja naama kuin (george naaderilla). Lähetän ohessa videon tapahtuneesta. Pekka S.

  http://www.youtube.com/watch?v=xQ59DYf0CPc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Pekka! Huh, siellähän on menty todella tutussa paikassa pahasti nurin. Olet vetänyt tuosta kohtaa varmaan tuhat kertaa kaatumatta.. niin se vain maastopyöräily voi yllättää. Terveisiä kaikille sinne Joensuuhun!

   Poista
 5. Onnea kisaan! Toivottavasti olet kuntoutunut sen verran hyvin, että voit taistella kärkisijoista (=voitosta) sunnuntaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jaakko! Huomenna kuullaan, kuinka intensiivisesti mäki on noussut.

   Poista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen