keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Valmistautumista Valkeakosken MTB:hen

Näin on viikko jo pitkällä ja seuraavat kisat lähestyvät. Lauantaina 19.5.2012 ajetaan Valkeakoskella maratonia. Ennakkopuheiden perusteella mäkeä tuntuu reitillä riittävän. Mielenkiintoinen kisa siis tulossa!

Lauantain kalustorikko on taaksejäänyttä elämää ja sain Roselta aivan loistavaa palvelua jälleen kerran. Varakorvake saapui tänään postissa ja Jabba Wood on täydessä iskussa kisaa ajatellen.
Kuskia on myös pyritty valmistelemaan tulevaa koitosta varten. Tärkeimpänä treeninä suoritin menneenä sunnuntaina varsin kovan 110 kilsan maantielenkin crossarilla. Maanantaina oli vuorossa parin tunnin ja 60km rentoilu älyttömän tuulisena päivänä. Eilen tiistaina tuli pidettyä ansaittua lepoa, kun sunnuntain revittelyt tuntuivat vieläkin jaloissa.

Tänään keskiviikkona oli viikkotempopäivä ja suuntasin taas tempopyörällä Rastilaan. Olen aina puhunut, että kaakkoistuuli on tuolla ennätyskeli. Tänään tuuli puhalsi kaakosta, joten parille suoralle kolmesta oli tarjolla myötäistä. Oma ennätyshän sieltä irtosi ja kello pysähtyi aikaan 14:38,7. Kauden ennätys parani 15 sekunnilla, vaikka ajo olikin hieman tukkoista. Päivän saldona 70km tempopyörää.

Nyt sitten tulevat pari päivää lähinnä tsempataan korvien väliä ja jännitetään samalla, että jokohan toinen kisapyöräni saapuu Suomeen perjantaina. Parhaimmassa tapauksessa minulla on lauantaiksi valittavissa kaksi todellaa nopeaa Rosen pyörää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen