lauantai 12. toukokuuta 2012

Rajamäki XCM 12.5.2012 - kauden aloitus maratoneilla

Täällä sitä ollaan jo kotona, kun muut ovat vielä kisataipaleella. Kylläpä harmittaa, että päivän saldoksi tuli DNF.

Päästiin heti alussa tiimikaveri Henkka Ojalan kanssa muilta karkuun ja 40 min kohdalla eroa kolmantena ajavaan Mikko Vastarantaan oli jo reilut 1,5 minuuttia. Eroa syntyi siitä huolimatta, että ainakin minä mokailin teknisemmillä pätkillä useampien kymmenien sekuntien edestä. Henkka hoiteli vauhdin pidon hienosti ja pääsin nauttimaan optimaalisista ajolinjoista peesissä. Tänään ajo olisi kulkenut ja jossain vaiheessa olisin varmaan pystynyt jeesamaan jopa vetohommissa. Johonkin reitin varrella olevaan pajuun katkennut takavaihtajan korvake pisti kisan poikki turhan aikaisin. Suuret kiitokset Minillä kurvailleelle herrasmiehelle, joka otti minut fillareineen kyytiin ja kuskasi kisakeskukseen!

Näitä kuitenkin sattuu ja nyt on tärkeää saada pyörä takaisin iskuun ja aloittaa valmistautuminen viikon kuluttua ajettavaan Valkeakosken maratoniin. Lupaan olla iskussa!

Tänään(kin) kisan voittoon ajoi ansaitusti Henkka. Ehdin vielä ottamaan ukosta kuvan ennen toiselle kierrokselle lähtöä.

4 kommenttia:

 1. Harmi homma! Arvelinkin että jotain tälläistä on sattunut kun ei miestä näkynyt tuloksissa top vitosessa. Nämä vaan kuuluvat lajiin. Tsemppiä ensi viikonloppuun! Itsekin starttaan Korsossa, joten tiedä vaikka tavataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näillä mennään ja kaikkea voi sattua. Tässä iässä ei enää jaksa pahemmin takaiskuista murehtia. Ehkäpä jotain on tullut opittua ja pitää olla kiitollinen niistä sadoista fillarointitunneista ja varsin kaikesta muusta elämästä, jota saa täällä maan päällä viettää. :)

   Korsossa ollaan todellakin paikalla myös!

   Poista
 2. Harmittaviahan nuo keskeytykset ovat. Itsekin jouduin tänään kisan jättämään kesken ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta reitti oli kyllä hieno. Tsemppiä seuraaviin kisoihin, eiköhän niitä hyviä sijoituksia tulevissa kisoissa sinulle tule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tsemppauksesta! Menestystä myös sinne suuntaan jo onnistuneita ajoja!

   Poista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen