torstai 10. toukokuuta 2012

Kunto puntariin Rajamäellä 12.5.2012

Näin se viikko alkaa taas olla lopuillaan ja seuraava hieno urheilutapahtuma lähestyy. Lauantaina edessä on Maraton cupin aloitus Rajamäellä. Reittispekulaatiot ovat olleet vauhdissa eri foorumeilla ja myös sää tuonee pienen lisävivahteen tapahtumaan. Selvää on se, että Rajamäelle kannattaa osallistua, jos reilun viikon kuluttua Valkeakoskella meinaa päästä yhtään mihinkään.

Kisamatka Rajamäellä on 64km. Matkaa varten kierretään 32 kilometrin pituinen kisareitti kahdesti. Nousua Rajamäellä ei ole paljon tarjolla, mutta vauhdikasta polkua ja myös pari hieman teknisempää pätkää on kuulemma luvassa. Kuulostaa siis ihan oikealta maastopyöräilyltä! Ratamestarina on toiminut reittivelho Simo Sohkanen (Team Skins / Hypy). Kuntopuoli pääsee tuolla taatusti todella hyvään testiin, koska veikkaan ainakin itse viihtyväni reitillä yli 2,5 tuntia. Näin ollen tämä suoritus tulee tukemaan hyvin osallistumista seuraaviin maratonkoitoksiin, mutta on myös optimaalista valmistautumista Tahko MTB:hen kesäkuun lopussa.

Hyvinkään XCO:n jälkeen on tullut hieman lusmuiltua treenien puolesta, mutta eilen onneksi maltoin käydä testaamassa viikkotempokuntoa Rastilassa. Navakka etelätuuli ei ollut ihan optimaalinen kauden ennätyksen parantamisen näkökulmasta, mutta hyvää treeniä kelloa vastaan ajaminen on aina!

Fillari on viritetty Rajamäkeä varten iskuun jo nyt. Rosen Jabba Wood on reitillä varmasti paikallaan. Kuskin herättely kisaa ajatellen jatkuu tänään torstaina. Edessä on reilu parituntinen maastoajelua höystettynä parilla kovemmalla vedolla. Lauantaina nähdään, kuinka sitten kulkee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen