perjantai 3. tammikuuta 2014

Vaarojen maraton finalistina: Suomalainen matkailupalkinto -äänestys 6.1.2014 saakka

Entisen opiskelupitäjäni (Joensuun) ympäristössä vaikuttavan Karsun kaverit ovat saaneet huipputyötä aikaan Kolin maastoissa. Nimittäin Vaarojen maraton - polkujuoksutapahtuma on noteerattu matkailualan kunnianosoituksella pääsemällä "Suomalainen matkailupalkinto"-kilpailussa finaaliin ja kolmen joukkoon!

Äänestys on vielä käynnissä 6.1.2014 päivän loppuun saakka täällä!

Käykäähän antamassa äänenne urheilutapahtumalle, jos koette, että tämänkaltainen talkoohenki meitä urheilijoita varten on paikallaan. Vuonna 2012 Vaarojen maratonilla oli mukana 750 osallistujaa ja useita satoja jäi tapahtuman ulkopuolelle osallistujamäärän rajoituksen johdosta. Kunnianosoitus on todella hurja, kun huomioi tapahtuman pyörivän täysin talkoovoimin.

Karsu tuli minulle kohtalaisen läheiseksi opiskeluaikanani ja vierailin erityisesti X-Wiima seikkailukilpailussa. Muutaman tunnin napakka talviseikkailukilpailu oli todella hyvin paikallaan lopputalven treenejä ajatellen. Kisa edellytti monipuolisuutta, mutta myös kykyä useamman tunnin navakkavauhtiseen etenemiseen eri lajit huomioiden. Suunnistustaidosta on toki myös hyötyä, että reitinvalinnat osuvat suurinpiirtein kohdalleen, eikä rasteja tarvitse etsiä turhaan tuntitolkulla. Vaarojen maratonin ohella myös X-Wiimassa on ollut mukana kovia suomalaisia kestävyysurheilijoita. Tulee mieleeni muun muassa: 3 eri ukkoa, jotka voittaneet Tahko 120km, XCM-lajin menestynein suomalainen maastomies, Kalevan kierroksen kärkimies, Jukola-viestin voittaja, hiihtosuunnistuksen MM-kultamitalisti, umpihankihiihdon maailmanmestareita, XCO-cupin voittajia, XCE-lajin Suomen mestaria jne jne. Kannattaa siis pistää muutkin Karsun tapahtumat ja kisat korvan taakse ja harkita osallistumista vakavasti!

Hevoskuurin uutinen aiheesta: http://www.hevoskuuri.fi/kestavyysjuoksu/5445-polkujuoksutapahtuma-ehdolla-suomalaisen-matkailupalkinnon-voittajaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen