maanantai 20. tammikuuta 2014

Uusi kisapyörä 2014 - Rose Psycho Path - Finnish Champion


Jotain poikkeuksellista olen saanut ilolla odottaa ja näin odotus sitten palkittiin. Päivällä sain puhelun, että minulle on illalla tulossa kuriirin kyydissä uusi kisapyörä kesää 2014 varten. Ehdin töiden jälkeen suunnata vielä hiihdolle, ja raavin kasaan 25km 18 asteen pakkasessa. Kotiin saapuessa paketti ei ollut vielä tullut. Eipä aikaakaan, kun ovikello sitten soi ja eteiseen pompsahti tuttu paketti:


Tuttuun tapaan ensimmäiset katselmukset suoritettiin kantoaukoista ja maltoin mieleni muutaman minuutin ajan ennen paketin avausta.

Rosen kanssa kaikki hommat ovat niin mahtavia toteuttaa. Kun paketti saapuu, niin sieltä on tulossa juuri sitä, mitä on toivonut. Joskus jotain - joka on vielä paljon enemmän. Näin kävi minulle tänään. En ollut koskaan uskonut, että saisin avata uutta pyöräpakettia, jonka ensinäkymä oli tämä:


Jotain poikkeuksellista - totta tosiaan. Jotain äärettömän merkityksellistä - totta tosiaan. Jotain, joka saa ajamaan minut tulevana kesänä kovempaa - aivan varmasti.

Pyörään pääset tutustumaan tarkemmin tässä tekstissä.

Suurenmoiset kiitokset jo tässä vaiheessa Roselle - minä olen nyt isosti velkaa Teille!

Danke schön für Ihnen! Sie sind absolut ein tolles Team! Sie sind einfach die Besten!

6 kommenttia:

 1. Oikealle miehelle, todella komea fillari! Onnea!

  VastaaPoista
 2. Komia fillari! Pystyykö/jaksaako tuolla eturieskalla starttaamaan joka kisaan?

  -Hannu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hannu kommentista. Pyörä on suunniteltu lähinnä lyhyemmän sortin kisoihin, joten siinä mielessä reidestä luulisi ruutia riittävän. Sprinttikäytössä olen selviytynyt 29er pyörällä ja 44 eturattaalla, joten tämä on kuitenkin aika paljon kevyempi setti kokonaisuutenaan.

   Poista
 3. Kyllä on todella tyylikäs fillari. Ja kun tarpeeksi monta arvausta heitti niin lopulta osui mallikin oikeaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jaakko. Hyvin olit arvailuissa ajan tasalla. Taisit olla lopulta ensimmäinen, joka bongasi oikean mallin.

   Pyörä on kyllä todella mahtava, niin ulkonäöltään kuin toiminnaltakin. Tuntuu myös kohtalaisen mukavasti reagoivan reisilihaksesta tarjottuun voimaan.

   Poista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen