tiistai 31. joulukuuta 2013

Menestyksekästä urheiluvuotta 2014 kaikille!

Vuosi 2013 lähenee loppuaan ja on aika kiitoksien. Porukkaan kuuluvat: tiimi, kanssakilpailijat, yhteistyökumppanit, kisajärjestäjät ja lähipiirin tukijoukot. Suuri kiitos kaikille!

Tiimi on ollut minulle erittäin tärkeä kisoissa, joissa yhteinen huolto on suureksi hyödyksi. Olen saanut myös akuuttia huoltoapua, kun pyörässäni on ollut pieniä rengashuolia kesän parissa kisassa. Lisäksi kovia ukkoja täynnä oleva tiimi sparraa minua treenaamaan kovempaa ja vaatimaan itseltäni enemmän.

Yhteistyökumppaneiden osalta Skinsin ajokamat, Gutzyn urheiluravinteet ovat olleet tapansa mukaan huipputasolla. Kun käytössä on tuotteet, jotka kestävät vertailun mihin tahansa kilpailijaan nähden, ei asiat paremmin voisi olla. Kuitenkin erityiskiitokset menevät ROSE:lle! Minulla oli kesällä 2013 käytössä aivan mahtavat ja toiveideni mukaiset kisapyörät, joilla ajaminen on ollut yhtä juhlaa. Hienoa, että yhteistyö jatkuu myös tulevalle kaudelle kaikkien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kanssakilpailijoille haluan mainita kiitokset rehdistä ja tiukasta kilpailuhengestä. Kilpailujen ajaminen on ollut mahtavaa ja koko kisoissa pyörivä porukka on ihan huippusakkia. Teissä ei ole ketään, jolle en antaisi viimeistä sisärengasta taskustani kisan aikana (jos sitä minulta tajutaan pyytää).

Kisajärjestäjille kiitos arvokkaasta työstä meitä urheilijoita varten, että saamme nauttia mahtavasta harrastuksesta mittaamalla omia kykyjämme toisia urheilijoita vastaan! Kilpailut ovat tie parempaan kuntoon ja uusiin tuttavuuksiin sosiaalisten suhteiden näkökulmasta. Jatkuva kehittymisen seuraaminen ja kunnon ylläpito näkyy myös yleensä positiivisesti omassa terveydentilassa.

Lähipiirin tukijoihin kuuluvat oma perheeni ja kaverit. Kiitos tuesta ja hengessä mukana olemisesta! Erityiskiitokset vaimo-Miialle ja Helmi-tytöllemme kisareissuilla mukana kulkemisesta ja aivan mahtavasta huoltotyöskentelystä. Olette todella rakkaita!

Muutoin vuoden kulusta pääsee hyvin kärryille vanhemmista blogiteksteistä. Urheilullisina kohokohtina ovat olleet XCE SM-kullan ja XCO kokonaiscupin voitot. Muutamia muitakin hyviä kisoja sattui vuoden varrelle ja parit todella mahtavat porukkalenkit täällä Hämeessä ja Mikkelissä. Tässä syksyllä blogitekstien suhteen on ollut hiljaisempaa. Syksyn kuntopiiritavoitteet floppasivat melko pahasti syksyn sairasteluihin ja solisluussa esiintyneeseen nivelongelmaan. Koti-isänä vietetty syksykausi on kuitenkin ollut yksi elämän hienoimmista ajoista, joten tästä voi hyvillä mielin lähteä painamaan taas töitä heti tammikuun toisesta päivästä lähtien. 

Tämän illan juhlat huipentuvat meillä täällä Hämeessä elämäni ensimmäiseen ilotuliteostokseen (näin jälkíkäteen voin sanoa, että ostos ei ollut menetetyn rahan arvoinen). Reilun 7 euron rakettipanostus pitää vielä täysi-ikäisenä eletyt vuodenvaihteet keskikulutukseltaan alle eurossa. Kuvassa näkyy myös joululahjaksi saamani polkupyörä.


Hyvää ja urheilullisen nautittavaa vuotta 2014 kaikille! Pysytäänhän terveenä ja hymyillään, kun tavataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen