torstai 25. heinäkuuta 2013

XCE SM-kilpailut 2013 Hyvinkää - ennakko

Huomenna ajetaan Hyvinkäällä XCE:n SM-kilpailut. Lähden reissuun hallitsevana mestarina vuoden takaisen Jämin kisan jälkeen. Kilpailussa aika-ajo ajetaan klo 15 ja finaalierät starttaavat klo 18.

Huomisesta kisaradasta ei minulla ole oikeastaan mitään tietoa, paitsi se, että todennäköisesti myös asfalttipintaa tulee välillä olemaan. Rata taitaa olla ihan Hyvinkään keskustassa. Nyt on siis hyvä mahdollisuus tulla seuraamaan harvinaisen viihdyttävää maastopyöräilykisaa myös Suomessa!

Aivan kuten vuosi sitten, myös tänä vuonna sprintteriksi muuttuminen muutamassa päivässä on ollut hankalaa. XCO:ssa nopeudella ei tee oikeastaan mitään ja XCE-lajissa se on kaiken a ja o. Panostin kohtalaisen isosti Messilän XCO-kisaan viime sunnuntaina ja siten tämän viikon aikana nopeutta on saanut etsiä kissojen ja koirien kanssa. Nopeuden ohella myös etsintöihin osallistuneet eläimet ovat kadoksissa..

Toivottavasti 90-luvun lopun enduropohjat riittävät ja huomenna jalat ovat iskussa. Hienot kisat tulevat varmasti ja on mukava päästä ajamaan tiimikavereita ja Vastarannan Jukkaa vastaan. Samoin Picaron ja Treen pyöräpoikien kaverit ovat aina kovia kisassa kuin kisassa. Myös Korson suunnalta on vastusta tiedossa. Lisäksi osallistujalistalla on useita nimiä, joita vastaan en ole koskaan pyörää ajanut, ja uudessa lajissa kaikki on mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen