sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Viikossa kuntoon - jälleen kerran

Ja se viikon ensimmäinen päivä on tänään!

Tänään sunnuntaina on tasan viikko XCM SM-kilpailuihin. Viimeiseen kahteen viikkoon kertyneet 3 pyörälenkkiä ja (useammat yölliset jumppapalloilut vauva sylissä) eivät ole olleet ihan sitä kisavalmistautumista kisoihin, mitä olin ennalta suunnitellut. Koh i noor-kisojen huono jalka selittyi lopulta jollain oudolla keuhkoputkipöpöllä ja pienellä kuumeilulla, joka onneksi tässä vaiheessa alkaa helpottamaan.

Tänään oli määrä ajaa ensimmäinen kisaan valmistavista kohdennetuista treeneistä. Tuli pyörittyä vaihtelevalla vauhdilla Hämeenlinnan polkuja ristiin rastiin yhteensä 73 km edestä. Noh, oli siellä välillä tiepätkääkin, ei täällä ihan noin paljoa niitä polkua putkeen ole. Meno oli niin hurjaa, että kerran takarenkaassa oli kiinni kahden tuuman rautanaula - puhkihan renkula meni ja tuli todettua, että vanha minipumppu ei ole enää kisakunnossa. Kyseinen minipumppu oli parempi renkaan tyhjennyshommissa kuin täyttämisessä. Onneksi seudun fillarimiehillä oli tarvittava määrä varusteita mukana, ja ei tarvinnut jäädä Hattulan perämetsiin puolta tuntia kauemmin kökkimään.

Huomenna olisi tarkoitus mennä Hyvinkäälle katsomaan, että millaista baanaa on viikon päästä kisassa luvassa. Tänään kuulin huhua, että kisassa saattaa olla kunnon vauhtia tiedossa. Suomen kärjestä maantiepuolelta tuttuja (pro-)kavereita on tulossa kisaamaan syksyistä maastoa Hyvinkäälle.

Jabba on ollut syksyisessä metsässä huippu peli! Omalla mutu-tuntumalla sanoisin, että tällä pyörällä vaikeat märät polut kulkevat muutaman asteen kovempaa kuin aikaisempien vuosien pyörillä. Lähtisiköhän sitä viikon päästä Hyvinkäälle pyörittelemään kisaa 130mm täpärillä..

3 kommenttia:

 1. Kommentoipa vähän tuota Hyvinkään kisareittiä, jos siellä käyt illalla ajamassa. Olis ihan kiva tietää, että onko teknisesti kuinka helppo reitti, kun reittikuvauksessa jäykkäperästä pidettiin reitille sopivana pyöränä. Tai jos löytyy joku toinen kisa minkä reittiin tuo olis vertailtavissa. Tietäis vähän mitä on tulossa ja kummalla pyörällä lähtis ajamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentit seuraavassa blogitekstissä! Vastaavaa kisaa minä en ole koskaan Suomessa ajanut. Ehkäpä Tähtisadeajot menevät lähimmäksi tätä reittiä. Cyclolla voisi kilpailla lähes tasavahvasti maasturia vastaan tällä reitillä.

   Poista
 2. Muutamassa paikkaa cc pyörä häviää kymmenen nolla maasturille

  t-pippa

  VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen