torstai 30. elokuuta 2012

Uusi crossari maantiekisoissa - cupin voitto

Uusi crossari pääsi tänään tuoreeltaan ulos speciaalialueiltaan. Tänään ajettiin nimittäin kauden Koh I Noor-ajot sarjan viimeinen osakilpailu. Itse lähdin kilpailuun mukaan metsästämään kauden neljättä voittoa ja samalla kokonaiscupin voittoa. Ensimmäinen tavoitteista ei aivan toteutunut, mutta kokonaiscupin voitto varmistui jo tänään maaliin ajaen, koska pisteellä cuppia johtanut Laanterän Kalle ei tänään kisaan osallistunut.

Kova nimilista oli mukana myös tämän päivän kisassa Tommi Martikainen, Mikko Kejo, Samuel Halme, noin muutamia mainitakseni.

Pyörä sopi radalle hienosti ja pääsuoralla sai helpohkosti kerättyä 50km/h vauhtia ja pidettyä sitä myös yllä. Itse olin kuitenkin jostain syystä kisassa aivan jäässä. Ajo ei kulkenut yhtään ja ratkaisevassa ylämäessä olin rutkasti heikompi kuin noin kuukausi sitten edellisessä kisassa. Hyvänä päivänä kisassa ei tule happoja kertaakaan, vaikka mäkeä nouseekin liki 30km/h vauhdilla. Nyt kuitenkin hiljaisempikin vauhti sai jalat soimaan ja ajon todella tukkoiseksi.

Maaliin ajoimme järjestyksessä Martikainen, minä ja Kejo. Tällä tuloksella plakkariin tuli kauden koh i noor-kisoista toinen kakkostila ja voitot Martikaista vastaan tulokseen 1-1. Jospa ensi kesänä otetaan vähän revanssia ja silloin kotikaupungin mies vie kyllä kaikki skapat.

Huomenna pohditaan cyclocrossarin maastokelpoisuutta. Olkaahan kuulolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen