lauantai 25. elokuuta 2012

Järjettömän valmistautumisen kautta podiumille Luukissa

Vuoden 2012 Luukin MTB maraton on nyt sitten ajettu. Tiimille päivä oli huikea, koska Team Skinsin värit koristivat kaikkia palkintokorokkeita kolmoisvoiton muodossa. Voittoon ajoi Henkka, Simon säestäessä menoa hienosti toisella sijalla. Itse otin kisan hieman rauhallisemmin, koska tiesin valmistautumiseni olleen vaikea. Loppukirin turvin ehdin maaliin kuitenkin kolmantena, joten päivään voi olla todella tyytyväinen.

Eilinen valmistautumislenkki karkasi illalla hieman käsistä ja päivän kilpailussa oli pieni energianvajeen pelko kokoajan päällä. Harvemmin on tullut edellispäivänä, vain 16 tuntia ennen kisaa, lähdettyä maasturilla maantielle repimään 60km lenkkiä 32-33 keskivauhdeilla ja jatkuvilla mäkikireillä höystettynä. Olisipahan ollut hyvää syy siihen, että ei olisi tänään itse kisassa kulkenut.

Luukin kisan sports tracker-data löytyy täältä.

Minun piti testata Luukissa kisan ajoa totaalisen levänneenä. Valitettavasti eilinen lenkki ei tätä ajatusta palvellut, joten lepokisa tulee siirtymään hamaaseen tulevaisuuteen. XCM SM-kilpailussa olisi tarkoitus ajaa jälleen nousukunnossa.

Parempi kisaraportti tulee myöhemmin!


2 kommenttia:

  1. Hyvin näytti kulkevan valmistutumisesta huolimatta, tai sen ansiosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kuka tietää, vaikka valmistautuminen olisikin sattunut jälleen kerran aivan kohdilleen.

      Poista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen