lauantai 24. toukokuuta 2014

Aulanko MTB 24.5.2014 - Rengashuolien kautta kesken 2-paikalta

Hieno kisapäivä, kisasää, kisakaverit, kisajärjestelyt, kisarata ja kisamerkkaus - mutta...

Kuva: Juha Huhtala

Kovin oli epäonninen minun lähireissuni Aulanko MTB-kisaan. Hirmuinen latautuminen suli lopulta eturenkaan puhjettua ja reilun 10 minuutin säätämisen jälkeen päätin heivata kisan kesken. Muistoksi päivästä jäi vain paleltunut sormenpää, kun koetin saada ilmoja pysymään kahden Co2-patruunan kanssa. Ongelmat tulivat vastaan, kun kisan ensimmäinen kierros oli loppupuolella ja ajoa oli takana noin 45 minuuttia. Olin tuossa vaiheessa kisassa toisena Ojalan Henkan takana (noin 15 sekunnin päässä). Minun takana vajaan parin minuutin päässä kolmantena ajoi pyöräsuunnistus-sankari Pekka Niemi.

Kisa-aamuna jännitys oli käsinkosketeltava.
Eipä auta itkut markkinoilla, joten uutta matoa koukkuun ja nenä kohti seuraavia kisoja. Kunto on vielä kovasti rakennusvaiheessa, mutta pientä valoa näkyy kokoajan. Päivän kehnosta kisatuloksesta huolimatta mieliala on korkealla ja tästä on mukava lähteä rakentamaan peruskuntopohjaa uuden maantiepyörän kanssa.
2 kommenttia:

 1. Et Olli turhaan hehkuttanut Aulangon rataa. On sulla siistit reenimaastot! On vielä sen verran lähellä, että pitää tulla ajelemaan lisää Aulangon polkuja.

  Harmi, että meni rengas, olisi tosiaan ollut kiinnostavaa nähdä miten olisi kotiradalla käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan mahtava rata tässä ihan lähellä minulla. Tulee varmasti useampi kierros vedettyä tässä tulevan kesän aikana. Kunto kohisemaan!

   Tervetuloa Hämeeseen ajamaan! Täällä on muutama muukin hieno reitti fillaroida maastossa.

   Poista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen