torstai 30. toukokuuta 2013

Twitter: Illan maastolenkin rengasrikot

Twitteriä seuraamalla pysyy jälleen parhaiten kärryillä tämän miehen menosta maailmalla. Kannattaa katsoa poiminnat tuolta oikealta sivupalkista. Toivottavasti twiitit näkyvät myös mobiililaitteilla.

Viikko on vierähtänyt töiden parissa. Maanantaina illalla kävin pk-viikonlopun jälkeen ajamassa Aulangolla mäkivetoja. Reittinä tuttu "kilometrimäki", jonka profiili tässä:

Jalat olivat pk-lenkkien jälkeen painavat ja kello pysähteli aikoihin: 2:41, 2:46 ja 2:49. Tasaisuutta siis alkaa löytyä, mutta todellinen lento ajosta vielä puuttuu. Maanantain mäkivedot olivat oikeastaan ensimmäinen kerta, kun kunto ei ollut mennyt eteenpäin edellisestä viikosta (edellisellä viikolla mäki nousi aikaan 2:38). Tiistai ja keskiviikko meni työreissussa Laukaan Peurugassa. Sieltä onkin minulla mukavia muistoja ensimmäisen cyclocrossin SM-mitalin johdosta. Nyt urheilurintamalla ei tästä reissusta jäänyt fiilistelyä ja kuntosalin näkemistä enempää käteen.

Tänään torstaina ehdin taas pyörän päälle ja päivän maastolenkin teema oli palauttaa keho buffetruokailuvaihteesta takaisin pyöräilymoodiin. Lenkki ei ollut ihan niitä jouhevimpia, kun ensimmäinen rengasrikko ja viilto ulkorenkaaseen tuli jo 20min ajon jälkeen. Viiden minuutin tuherruksen ja satojen itikanpistojen jälkeen renkaassa pysyi ilmat reilun kilometrin verran ja pääsin juuri ja juuri kotiin vaihtamaan koko fillarin. Samalla vaihtui lenkin pointti ja suuntasin Parolaan testipurulle. Siellä oli tarkoitus vetää yksi kova veto täysillä ja katsoa, onko Peurungan ruoat jo jaloissa. Reitti ei lopulta ollut nopeimmillaan, kun metsäkone oli myllännyt purua lähes koko matkalta ja kaiken lisäksi kone oli vielä hommissa lenkin vauhdikkaassa laskussa. Jouduin himmaamaan aika reilusti, että sain varmistettua selviäväni koneen ohitse ilman osumia. Jalka oli hyvä ja loppuaika 8:09 jäi vain 5 sekuntia kauden 2012 ennätysajasta.

Näillä pohjilla on hyvä suunnata Korsoon sunnuntaina. Viikon kuluttua on sitten ohjelmassa KOH I NOOR -ajot Ahvenistolla ja siitä pari päivää eteenpäin on Halikon XCO:n vuoro. Mukavaa säpinää pyöräilyrintamalla kaiken kaikkiaan!

Huomenna on muuten minun viimeinen työpäivä vähään aikaan ja sitten minullakin alkaa olla aikaa treenata. Katsotaan, että pääseekö mies kuntoon loppukesään mennessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen