sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hyvä treeniviikonloppu

Olipas kesäinen viikonloppu täällä Hämeessä. Tällaisissa säissä kyllä kelpaa pyörällä ajaa ja vapaapäivien ansiosta myös aikataulut natsaavat treenien suunnittelussa.

Eilen hyppäsin aamulla maantiepyörän selkään ja suuntasin pitkähkölle pk-lenkille. Vuoden ensimmäinen satanen jäi kuitenkin ajamatta, koska kotiuduin jo 93km kohdalla. Ajoajaksi muotoutui minulle sopiva lenkki, eli 2h 50min. Tuo on juuri se aika, millä Suomen normaalit maracupin kisat pääsee heittämällä maaliin. Päällä olivat uudet Skinsin ajohousut, jotka muuten ovat vieläkin paremmat kuin aikaisemmat. Olikohan niiden ansiota, mutta koko lenkillä oli vastatuulta vain kymmenisen kilometriä. Muutoin lenkillä pääsin nauttimaan myötätuulesta ja niinpä lenkkivauhtikin äityi lähelle 33km/h keskivauhtia. Keskitehot lenkillä olivat 230W sykkeen jäädessä pk-alueen alapäähän.

Eilisen mainion maantielenkin jälkeen oli tänään vuorossa maastolenkki. Lähdin innoissani reissuun, kun paikallisopas (T. Laine) oli valmistautunut näyttämään minulle parhaat polut Hämeenlinnan pohjoispuolen alueilla. Sää suosi tänäänkin ja Vanajan rantamilla muisti palasi pätkien muutamien vuosien takaiseen maracupin kisareittiin. Tenholan linnavuorella pääsimme ihastelemaan näköalaa lähes Valkeakoskelle saakka. Tullaan muuten uuden kisapyöräni kanssa niin hyvin juttuun, että olemme lainanneet tässä taannoin nimiä keskenämme. Saanen esitellä Rose O.Miettinen DR.Z:

Itsehän olen nykyään Olli "(tuleva?)Tohtori" Miettinen - auringonpistos?. Tämän päivän maastolenkille kertyi pituutta 70km ja varsinkin lenkin loppupuolella oli vielä hyvin jalkaa tarjoilla Aulangon mäkiin ja teknisille poluille. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin viimeiselle työviikolle ennen syksyä. Viikon kuluttua sunnuntaina menen simuloimaan kisavauhtia Korsoon. Minulle siellä riittää 64km kisamatka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen