lauantai 17. huhtikuuta 2010

Treenausta lähes tosissaan

Olen ollut tässä hieman huolestunut viimeisinä päivinä. On varmaan niin, että treenauksestani on saanut tätä blogia lukiessa aivan vääränlaisen kuvan. Osa lukijoista varmaan ajattelee, että täällä päässä ei treenata aina aivan tosissaan ja pipo kireällä. Noh, tämähän on sitten aivan väärä käsitys. Kyllä täällä treenataan ja tässä hieman peruslenkin tapahtumia.

Ensin haastetaan vakioilmeellä muita pyöräilijöitä mukaan ajelemaan..

..tosin huonolla lopputuloksella (niin kuin aina). Joten todetaan, että "taas ajetaan yksin". Hetki meneekin sitten oikein mukavasti..

..ja välillä ajellaan ylämäkiäkin ihan tosissaan (eri tekniikoilla tottakai)..


..jossain välissä aletaan kuitenkin ajelemaan kameraa päin (näin käy kyllä ihan jokaisella lenkillä)..

..samalla on helppo todeta, kuinka nykyaikana henkilön silmistä nähdään kaikki ne unettomat yöt, joita stressi aiheuttaa. Lopuksi sitten syödään pyöriä, jolla lenkki on tehty:


Että semmosta; sanattomaksi vetää.

Tuosta "lenkkikyselystä" ajattelin muuten niin, että kaikki väärin vastaavat saavat tulla ilmaiseksi ajelemaan Joensuuhun seuraavan satasen toukokuun alussa. Miltäs kuulostaa? Näyttää ainakin siltä, että saadaan jo kohtalainen yhteislenkki aikaiseksi. :)

Olen muuten tässä pari päivää jo päässyt ajamaan polkupyörien "Formulaykkösellä" ja maastokausikin tuli avattua tänään lauantaina. Näistä lisää huomenissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen