keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Satasta pukkaa

Tänään oli sitten treenivuorossa jälleen yksi satanen pistettäväksi plakkariin. Utran maantieässä Sami Tiaisen kanssa pyöriteltiin maantiepyörillä 115km/3:45 vakiolenkkiä hyödyntäen (Rantsikka-Utra-Lehmo-Puntarinkoski-Huhmari-Sotkuma-Käsämä-Liperi-Ylämylly-Onttola-(melkein)Puntarinkoski-Lehmo-Koti). Keskisyke 127 ja kaloreita paloi jo aika paljon. Nyt pystyi sitten hyvillä mielin vetämään taas ihan kunnolla ruokaa, että huomenna ollaan taas iskussa.

Näillä eväillä energiaa piisaa; eli Pizza pojilta haettiin aluksi "pieni" pizza (ruokapöytä on sitten ihan normaalikokoinen, eli 80 cm leveä):

Harvemmin on maha muuten ollut täynnä jo 1/8 osasta pizzaa. Noh, mutta eihän jälkiruokaa voi unohtaa! Kääretorttukahvit ja sitten vielä vähän namia:

(Oikeasti nämä ei nyt ihan päivittäiseen urheilijanravintooni kuulu, joten palauttelussakin näihin kannattaa suhtautua varauksella.) Onhan pyöräilyn hienoja puolia kuitenkin se, että kovalla kalorikulutuksella "joutuu" syömään vähän paremmankin makuisia ruoka-aineita. :)

Alun pitäen piti vielä tänä iltana käydä hieman tempoa koittamassa, mutta rajansa kaikella. Lepo oli ehkäpä parempi vaihtoehto tähän paikkaan. Näillä treeneillä ja eväillä toivotaan, että kunto lähtee nousuun ja ollaan sitten toukokuun alusta lähtien edes kohtalaisessa kisakunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen