torstai 22. huhtikuuta 2010

Leirisuunnitelmat tuhkaksi?

Täällä elellään varsin jännittäviä aikoja elämäni ensimmäisen etelän leirin suhteen. Huomenna klo 07 pitäisi nimittäin lähteä lento kohti Mallorcaa, jossa olisi tarkoitus viettää aikaa viikon verran treenaillen. Nyt kuitenkin Islannin tuhkapilvi tulee ratkaisemaan reissun kohtalon ja saa nähdä onko vielä tulevana viikonloppuna Mikkeli maapallon eteläisin paikka, jossa olen fillarileiriä viettänyt.

Niin no, olenhan minä taas täällä etelässä, eli Mikkelissä, joten kai tätä voidaan jossain määrin etelän reissuksi nimittää.

Nyt siis jännitellään, että onnistuuko matka vai ei. Jos ei onnaa, niin koitan ottaa yhteyttä Turkuun päin ja päästä mukaan viikonlopun Turun maantiestartteihin lauantaina ja sunnuntaina. Voi kyllä olla, ettei mattimyöhäisiä kisaan enää tässä vaiheessa hyväksytä mukaan.

Edittiä:
Klo 19:00 torstaina näyttää siltä, että reissu onnistuu sittenkin! Eli Mallorca ja hotelli Brasilia kutsuu ja näin ollen meikäläisestä ei kuulune mitään reiluun viikkoon. Katsotaan sitten toukokuussa, mitä reissusta on jäänyt käteen (tai pyöräilijänä paremminkin jalkoihin.

Suomessa pyöräileville henkilöille kireitä ketjuja ja hyvältähän säät näyttävät täälläkin päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen