sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Pääsiäisajelut 2010

Tänään oli lihaksisto jo hitusen parempi pitkänperjantain sulkapalloiluista ja armottomasta lihasjumista. Ei muuta kuin MSC alle ja pihalle, mukavaa oli! Vaihtelu virkistää, joten joka toinen kilometri ajeltiin takarenkaalla...

...ja joka toinen eturenkulalla:

Tai no ainakin melkein. Mutta eihän sitä kevyttä peliä pystynyt pitämään maantasalla, kun väkisinkin nousee ilmaan..

Joku oli varmaan tehnyt källin ja pistänyt ihan heliumia renkaisiin. Välillä oli niin kevyttä menoa, että ukkokin nousi pyörän mukana ilmoihin.

Kikkailu ja kaikki muukin ajelu fillarilla on keväällä loistavaa ajotekniikkaa kehittävää toimintaa. Ei muuta kuin kaikki maasturit tai joku muu fillari alle ja nauttimaan hienoista kevätkeleistä!

Eilen oli sitten ohjelmassa maailman kipeimmillä pohkeilla ajelua maantiellä. Oli muuten Feltti kevään ensi kertaa ulkona ja ihan totisessa touhussa. Tuntuupi ihan pätevältä laitteelta ja ainakin eilen oli vaikea ajaa alle 30 km/h, vaikka kovasti yritettiin.

Tiet oli jo pääosin kuivassa kunnossa ja lämpötilakin hipoi melkein + 10 celsiusta. Uskomattoman hienoa touhua.Maantiepyörällä ajellaan tähän aikaan vuodesta hieman pienemmillä vaihteilla, että polkemistekniikka saadaan taas kuntoon. Toki, jos voimaharjoittelua on ohjelmassa, niin isommatkin vaihteet tulevat kysymykseen. Kyllä kevät on hienoa aikaa!

2 kommenttia:

 1. Terve!

  Saako udella minkä mittaisesti kuskista on kysymys? Samainen vähän vanhempi Felt F4 itselläkin käytössä 56sena. Vähän kuumottaisi ostella yhtä runkokokoa isompana. Testimahdollisuudeta vain ovat vähissä. =(

  Kiitokset mukavasta blogista!

  -Juha

  VastaaPoista
 2. Kuski tässä tapauksessa 178cm. Fillari on tälle mitalle ainakin kohdallaan, mutta menee varmasti myös hieman pitemmälle kaverille.

  VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen