lauantai 3. huhtikuuta 2010

Blogitekstien sisällöstä

Olen tässä viimeaikoina hieman miettinyt, että kuinka tämä blogin pitäminen on näin alkuun onnistunut. Seikkaa, että onko teksteissä mitään järkeä, on vaikea arvioida näin itse, blogitekstien kirjoittajana. Niinpä ajattelin kysäistä asiaa teiltä, arvoisat tämän blogin seuraajat ja lukijat.

Ottaisin mielelläni vastaan palautetta siitä, että mitä tätä blogia lukevat ihmiset tältä blogilta odottavat. Eli mitkä tekstit ovat olleet kiinnostavia, mitkä taas eivät? Halutaanko täällä lukea treenaamisesta, ravinnosta, pyöristä, varusteista, kilpailuista tai esimerkiksi pyöräilystä yleisemmin? Entäpä mikä on suhtautuminen kuviin tekstien yhteydessä, lisää vai kokonaan bänniin?

Ei muuta kuin rohkeasti laittamaan palautetta joko kommenteilla tai vaikkapa suoraan maililla!

12 kommenttia:

 1. Seuraan blogiasi viikoittain ja haluan lukea täältä treenaamisesta, ravinnosta, pyöristä, varusteista ja kilpailuista. Näin heikompitasoisena harrastelijana on mukava seurata suomalaisen kärkiajajan treenaamista ja uran kehitystä, ja otta siitä jopa jotain vinkkejä itselle! :) Ja kuvia pitää olla ehdottomasti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos palautteesta! Pidetään mielessä ja koitetaan pistää juttujen taso nousuun. :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin seuraan blokiasi viikoittain, ainakin kesäkisakaudella. Kiinnostus on treenaamisessa, kisoissa ja kalustossa ja ylipäänsä suomalaisessa pyöräilykulttuurissa. Suojan teko risasta kumista oli hauska ja hilpeä juttu, samoin lumikenkäily talvella, tälläiset on kivoja juttuja. Minäkin tykkään kuvista, niitä sinulla on runsaasti, hyvä, muihin seuraamiini blokeihin verrattuna. Blokikin vaikuttaa ihan ammattimaisesti tehdyltä, pidät siinäkin rimaa korkealla ja on ollut mukavaa kun se on päivittynyt tasaista tahtia.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset hienosta blogista. Tulee kyllä seurattua ahkerasti. Juttujen taso on hyvä ja mukava niitä on lukea. Mukava on lukea juuri noista treenaamisista, kisoista ja kalustosta. Kuvat ovat ainakin ehdottomia omasta mielestä. Tuovat lisäväriä tekstiin kummasti. Ja hyvä kun jaksat päivitellä näin usein blogia. Jatkakaa samaan malliin :-). Kiitos

  -P-

  VastaaPoista
 5. Loistava blogi! Olen seurannut lokakuusta alkaen. Kirjoitustaidot on kohdillaan ja jutut viihdyttäviä lukea. Kuvat on tärkeitä ja kiinnostaa kuulla myös treenaamisesta (vaikka ei se saa olla pääasia). Blogin lukeminen parantaa omaa motivaatiota treenata =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommentoinneista! Ilman palautetta on vaikea mitään kehittää, joten tärkeää työtä teette. Hieno juttu, että kirjoitukset ei ole menneet täysin hukkaan. On sitten motivaatiota kirjoitella jatkossakin.

  Palautetta saa toki antaa jatkossakin ja on jopa suotavaa. Ei muuta kuin fillarointi-intoa kaikille!

  VastaaPoista
 7. Pidän blogistasi tällaisenaankin kovin! Mutta jos saa toivoa, niin olisi kiva lukea lisää harjoittelustasi (lähinnä itseäni kiinnostaa maastopuoli) sekä itse kilpailuista.

  Uskaltauduin itsekkin ilmoittamaan itseni Tahkolle ensi kertaa.Jännitän jo nyt. Saako sitä ajotaitoa tilattua jostain netistä?

  Tuloksekasta treenikevättä,peukut pystyyn kisakaudelle!

  L

  VastaaPoista
 8. Hieno juttu. Tahko on reitiltään Suomen monipuolisimpia pyörätapahtumia, joten mukava heinäkuun alku on varmasti tiedossa.

  Olen tosiaan huomioinut, että harjoittelusta ei ole paljon tullut tänne kirjoitettua. Syy tähän lienee siinä, ettei järjestelmällistä treeniä ole vielä ehtinyt kunnolla kevään aikana suorittamaan. Toivotaan, että nyt huhtikuun puolivälistä eteenpäin tilanne muuttuu!

  VastaaPoista
 9. Sisältö näyttää ihan tällaisenaan aika hyvältä, ei kannata unohtaa sitä tavallista elämää. Työt, opiskelut, sairastelut ja myös juhlat vaikuttavat treenaamiseen. Sännöllisyys taitaa olla blogistin keskeisin ominaisuus, joten esim. viikkoraportti edellisen viikon harjoittelusta voisi olla yksi peruselementti, jonka lisäksi sitten voi kirjoitella sillä hetkellä pinnalla olevista aiheista (varustepäivitykset, tulevat kisat, kisaraportit, työt jne.)

  VastaaPoista
 10. Ykkösluokkaista tekstiä! Vaikka en odotakaan, että kirjoittaisit ihan kaikesta aiheeseen liittyen, ja näistä löytyy varmasti asiaa muualtakin, mutta silti kiinnostaisi tietää miten palaudut harjoituksista, mitkä ovat tärkeimmät asiat jotka on tehtävä, ja miten? Miten yleensä venyttelet, auttaako kramppeihin magnesium tai mikään, jne. Ehkä jokin asia selviääkin jo kun lukee kaiken läpi, mutta tällaista vaan tuli mieleen.

  Pidä edelleen hyväksi havaittu tyyli ja henkilökohtainen näkökulmasi! En siis tuolla yllä kerrotulla tarkoita, että alkaisit jakaa vinkkejä muille. Kerro vaan mitä itse teet, siitähän tässä kaikessa hyvin pitkälti on kyse :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Sami kommentista!

  Palautumisjutut ja venyttelyt voisikin ottaa jonkun blogitekstin aiheeksi.

  VastaaPoista
 12. Hei Olli, löysin blogisi ja aloittamasi keskustelun Fillarifoorumissa kun etsin tietoa pyöräilystä Hämeenlinnassa. Meillä on pieni ryhmä - Hämeenlinnan Pyöräily Facebookissa, jossa olemme keskustelleet pyöräilyn edistämisestä Hämeenlinnassa ja jakaneet vinkkejä ja linkkejä. (https://www.facebook.com/groups/281261368551437/) Huomasin, että aihe sinua kiinnostaa:-) Tervetuloa mukaan, Minna

  VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen