keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Suksiostokset Itä-Suomesta, Enon Erä ja Urheilu

Kävin päivittämässä hiihtokalustoa eilen Enon Erä ja Urheilu -liikkeestä, jonka kanssa on suksikauppoja hierottu ennenkin. Sieltä muuten kannattaa muidenkin Itä-Suomen tai Joensuun alueen henkilöiden harkita suksienostoa, jos on pienintäkin tarvetta murtomaahiihtovälineille. Enosta (nykyään kuntaliitoksen johdosta Joensuusta) löytyy pitkä rivi niin luistelu- kuin perinteisen tyylin hiihtovälineitä ja hinnat ja palvelu ovat kohdallaan. Linkki kaupan nettisivuille löytyy tuolta oikeasta laidasta "hyödyllisten linkkien" kohdalta.

Parin vuoden takaisen luisteluhiihtopaketin rinnalle sain nyt haalittua sitten perinteisenkin hiihtotavan välineet ja hyvältä tuntuu. Ensikokemusten mukaan vauhti ei ainakaan jää välineistä kiinni, sillä sukset luistivat jo pelkillä pohjustuksilla ja lähes vitikelissä paremmin kuin omat luistelusukset. Harvemmin nuo minun Matukatkaan ovat kavereille luistossa jääneet jälkeen.

Tässä vielä kuva pertsan suksista:Nyt on Atomiccia ja World Cuppia, joskin maailman cupit voi kyllä hiihdon puolella jäädä vielä tältä ukolta saavuttamatta. :) Nyt kelpaa kuitenkin hiihdellä ja kunhan vielä pitovoitelun salat tässä valkenee paremmin, niin uskaltaa jo ihan tosissaan harkita myös osallistumista kuntohiihtoihin pertsalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen