perjantai 10. kesäkuuta 2016

RacebikeFocus Cupin osakisan voitto ja kohti Laajavuoren XCM


Jotain hyvää on tässä vuoden aikana tapahtunut. Eilen ajettiin tutulla Ahveniston moottoriradalla kilpaa 15 kierrosta yhteislähtönä. Kun vuosi sitten tuskailin reilun tunnin alle 300 watin keskitehoilla, niin eilen kilpailussa oli aivan eri meininki. "Syyskelissä" ajetussa kisassa ei ollut osallistujaryntäystä. Käytännössä tämä tarkoitti, että vetoapuja ei juuri ollut tarjolla. Tavoitteena oli hyvä treeni huomiseen XCM-kisaan ja lähdin heti paukusta ajamaan kärkeen omaa ajoa. Pystyin ajamaan kynnystä tunnustellen ja happoja vältellen. Kierros toisensa jälkeen ajat pysyivät lähellä toisiaan (nopein kierros 4:14, hitain 4:29). Lopulta aika oli hieman alle 1:05 & keskitehot koko kisassa 339W. Pari viime vuotta olen jäänyt kisassa keskitehoissa aina alle 300 watin ja vuosi sitten 1:05 loppuaikaan tarvitsin parin tai kolmen kaverin apuja.


Nyt on mielenkiintoista nähdä, kuinka tämän tyyppinen treeni toimii kovaan kisaan valmistavana ajona. Jyväskylässä on huomenna tarjolla todellinen haaste. 72km ja yli 1500m nousuja ovat yhdessä jotain, mitä ainakaan minä en pysty treeneissä tekemään. Lähdetään siis testaamaan, mihin Olmi pystyy.


Vauhti ei jää ainakaan tankkauksesta kiinni. Pullaollia alias #hiilarimies on hemmoteltu näin kisapäivän aattona tuoreella pullalla. Gutzyn energyloader ja pullalla vahvistettu monipuolinen kotiruoka on taas, johon luotan kisaa edeltävänä päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen