tiistai 31. maaliskuuta 2015

Unelmista totta - Kisakalusto 2015 saapunut! Rose Thrill Hill 3 (2015)

Odotus palkittiin ja unelmista on jälleen tehty totta. Kiitos Rosebikes! Tässä ensimmäiset maistit pyörästä, joka on Rose Thrill Hill 3 - Olmi edition. Tämä peli huutaa Tahkolle ja kesän XCO-kapinoihin!

Kaudella 2014 minulla oli todella nopea pyörä. Suurempiin muutoksiin ei ollut siis tarvetta. Tämän kauden kisapyörään tehdyt modaukset perustuvat kisojen kokemuksiin. Rosella toiveet toteutaan ja sain jälleen päättää osat, mitkä pyörään tulivat, ihan vapaasti. Niin sinäkin, jos pyörää Roselta ajattelit tilata - suosittelen!

Mitä muutoksia sitten teetin? Alamäkiin kaipaan hieman lisää vauhtia ja halusin pyörästä vähän helpommin käskytettävän. Pyörän muutosten lisäksi ajattelin myös kuskin ominaisuudessa kiriä laskuihin lisää vauhtia. Vauhti nähdään sitten kesän kisoissa! Toinen muutos liittyy iskariin, vaikka ylämäissä minulla ei ole hätää juuri ollut. Valitsin tälle kaudelle takaiskariksi vaihtoehdon, jonka saa kokonaan lukkoon. Nyt minulla on äärimmäisen nopea täysjousto ja kevyt jäykkäperäinen maasturi samassa paketissa. Renkaisiin lähdin tällä kertaa suosiolla vahvempien renkaiden maailmaan. Snake skin-mallit siis alla, tottakai.

Hovimekaanikko oli ihan täpinöissään ja pisti osaltaan pyörää kasaan. Ensimmäiset sanat mekaanikon suusta pyörästä: "WAU, WAU, WAU, WAUUUU!". Totuus tulee tosiaan lasten suusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen