torstai 10. maaliskuuta 2011

Urheilu-uutisia

Tänään oli hyvä treenipäivä Ahvenistolla.

Suksimalla kilometrejä kertyi aika tarkalleen 38 ja aikaa hurahti seitsemän minuuttia yli kahden tunnin. Syke pompotteli koko lenkin ajan keskimäärin 132 kertaa minuutissa. Yksi asia, josta tietää treenin sujuvan on se, että hiihtelee ensimmäisenä latukoneen jälkeen uria aamuisin. Vaihtoehtoisesti hyvän treenin merkki on se, että oma auto on ainoana parkkipaikalla treenin loputtua.

Olen tässä viikon sisällä aloittanut jo varovaisesti pyöräilyharjoittelujnkin. Viikonloppuna muun muassa käytiin fillareilla kääntymässä Sidneyn ja New Yorkin risteyksessä.

Pyöräilyyn on muuten parikin hyvää kikkaa siihen, kuinka harjoituksista saa sopivan pitkiä. Joskus, kun ei millään meinaisi jaksaa ajaa pitempää lenkkiä kannattaa vierailla esim. ilmatieteenlaitoksen sivuille ja katsoa, mistä suunnasta tänään tuulee. Esimerkiksi eilen Hämeenlinnassa tuuli puhalsi noin 10m/s etelästä. Lenkille tulee hyvin kestoa, kun väsyneillä jaloilla lähtee puottelemaan mahdollisimman suoraa tietä kohti pohjoista tasan tunnin verran. Tunnin kohdalla sitten pyörä kotia kohti ja tien laitaa takaisin; siinäpä hyvää henkistä ja fyysistä treeniä kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen