perjantai 2. heinäkuuta 2010

Tahko MTB 2010

Terveiset täältä Tahkolta! Päivän pilvinen ja osin viileä sää on vaihtunut aurinkoiseksi illaksi, joten puitteet huomiselle päätapahtumalle on sitten viimeisen päälle kunnossa! Toki, jotta saa ajella viikonloppuna näitä hienoja reittejä ihan koko rahalla, on sunnuntaina osallistuttava vielä perinteiseen uphill-kisaan. Näin ollen tämä Tahko-viikonloppu pitää sisällään kolmin kerroin Tahkon loppunousun kiipeämisen.

Tänään perjantaina oli minulla ohjelmassa jo ensimmäinen el Granden nousu, kun maastoajokoulun kanssa ajeltiin huomisen reitin viimeinen koitos ylös ja lasketeltiin vauhdikas loppulaskukin turvallisesti alas. Koulussa oli ajamassa muun muassa 10 vuotias poika, Kasper, joka kipusi hienosti el Grandea ylöspäin kuin vanhat tekijät. Koljosen Markku, Mursun Jaakko ja Trekin edustajat pitivät huolen tästä asiallisesta koulutushetkestä.

Tahkon joukkuekisassa ollaan mukana viime vuotisella joukkueella; eli kanssani polkevat Schwarzin veljekset, jotka ovat perinteisesti ajaneet hienosti Tahkolla. Meillä tulee varmasti hyvä kisa joukkueena esimerkiksi Skinssin ykköstiimin kanssa. Oma kunto tuntuu ihan hyvältä ja pyöräkin on täydessä iskussa, hyvillä mielin siis lähdetään huomiseen koitokseen. Nyt ei muuta kuin odottelemaan huomista ja eiköhän siitä hieno pyöräilypäivä saada aikaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen