torstai 22. heinäkuuta 2010

MTB XC-rata video kokonaisuudessaan

Noniin, vihdoin video viime viikon maastolenkiltä on valmis. Videossa sisältää maastopyöräilyä Utranharjun XC-radalta ja toimii näin ollen myös reittiesittelynä. Radalla on pituutta hieman vajaa viisi kilometriä ja korkeuseroa n. 90 metriä. Alla olevassa clipissä napakkaa XC-ajoa reilun seitsemän minuutin verran.

Musiikkimiehenä en osannut valita taustalle mitään musiikkia, joten autenttinen ääni on säästetty tässäkin tapauksessa; yllättävän kaukaa kuuluu mm. vaihteiden vaihtaminen! Videon ehdoton sankari on noin puolivälissä esiintyvä kärpänen, joka kyllä korjaa koko potin ja jään itse tuossa vaiheessa totaalisen sivurooliin. :)

Joensuu on oiva paikka aloitteleville ja kokeneemmillekin maastopyöräilijöille ja ajettavaa polkua riittää yllinkyllin. Ei muuta kuin tänne suuntaan vaan porukalla!

5 kommenttia:

 1. Hienon videon oot editoinut. Vauhti välittyi ihan mukavasti katsojankin silmiin :) Meinaatkos muuten sillä kypäräkameralla jotain kuvailla? Ja mahdollisesti tänne laittaa. Tai näin ymmärsin, että sulla olis Tahkolla ainakin sellainen ollut käytössä.

  VastaaPoista
 2. Moi! Tahkolla kypärässä oli kiinni Studio Replayn kamera, joten omaa minulla ei tällä hetkellä ole. Jos kypäräkameran omistaisin, niin varmasti liikkuvaa ajokuvaa tulisi jakoon huomattavasti aikaisempaa enemmän!

  VastaaPoista
 3. Olet hyvä maastopyöräily ajaja, hienosti osaat mennä puun rungonkin yli! T:Aapo 7v
  Osaat hienosti ajaa tuon reitin, oot kyllä aikamoinen ajaja ja ajat kyllä aika kovaa! T:Elina 5v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Aapo ja Elina. Kiitos mukavista kommenteista! Ehkäpä näidän jälkeen pystyn ajamaan seuraavilla kerroilla vieläkin kovempaa.
   -Olli-

   Poista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen