keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Maantiepyörä Felt F4

Noniin,

Vihdoin päästään taas asiaan! Uusi maantiepyörä on kotiutunut Joensuuhun jo jokin aika sitten ja tässä (vihdoin) kuva fillarista. Pyörän (Felt F4) kävin noutamassa Jyväskylän Sportiasta:Pyörä tuli meille Picaron Elite-tiimille tiimipyöräksi Huntterin toimittamana. Ihan hyvältä pyörältä tuntuu ja runko ainakin on tukeva kuin mikä! Lopullisen ajoasennon hiomista joutuu hieman vielä odottelemaan, koska talvi jatkuu täällä täydellä tohinalla. Jonkin verran olen päässyt istumaan pyörän päälle kuitenkin ja rullat sekä traineri on ollut hetkittäin käytössä.

On muuten ensimmäinen pyörä, jossa minullakin on vihdoin miesten eturattaat. Compactit on nyt taaksejäänyttä elämää ja nyt pääsee tykittelemään 53 piikkisellä etulaipalla. Noh, kyllähän viimekesänä tempomenestys oli kohtuullista 50-piikkiselläkin, joten ei kai sillä niin hirmuisesti ole merkitystä. :)

Tempoprojekti etenee hiljalleen. Niin ja asiahan oli niin, että "johan on aikoihin ajettu-projekti" ei ole ainoastaan tempopyörän rakennusprojekti. Tarkoitushan on löytää kunnon peli alle ensi kesäksi, mutta erityisesti valmistaa ukkoa iskukuntoon tempokisoihin. Tämän asian tiimoilta palaan juttuun jälleen lähiaikoina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen