torstai 25. maaliskuuta 2010

Alustava kisakalenteri 2010 julkaistu

Suunnittelin tuonne oikealle sivustalle itselleni alustavaa kisakalenteria tulevalle kesälle. On muuten vaikeaa hommaa, koska lähes joka viikonloppuna on vähintään yksi kilpailu, johon olisi mukava osallistua. Tulevana kesänä tulevat (minun kohdalla) vielä maantiekisat ja tempoilut kasvattamaan osuuttaan painotuksissa, joten pähkäiltävää kalenterin suunnittelussa riittää.

Alkukausi tulee varmasti hyvin pitkälle määrittämään, että mihin kokonaiscuppeihin on syytä painottaa ja myös sen, että pyritäänkö kuntoa hiomaan teräväksi yksittäisiin kilpailuihin, vai mennäänkö eteenpäin vanhalla "kunnossa kaiken kesää"-tyylillä. Jälkimmäinen on vain erityisesti loppusyksystä fyysisesti ja henkisesti raskasta aikaa; onhan sitä silloin paukutettu koko kesä kisoja lävitse täysillä ja odotukset korkealla.

Mielelläni kuulostelen, jos jossain päin on mielenkiintoista ajettavaa tarjolla, niin ehdottomasti laittelen osallistumista harkintaan. Tilaahan tuolla kalenterissa on vielä reilusti.

4 kommenttia:

 1. Luulisi, että ajaisit myös SM-korttelin, onhan se kuitenkin samana viikonloppuna kuin Rossendahl.

  VastaaPoista
 2. Erityisen hyvä huomio! Itseltäni olikin SM-kortteli jäänyt huomaamatta kokonaan. Pitääpä päivittää lista kuntoon.

  VastaaPoista
 3. Mihinkäs muut xc-kisat on jäänyt listasta?

  VastaaPoista
 4. Itseasiassa XC:t, marathonit ja tempot puuttuvat kaikki vielä listasta. Tällä hetkellä taitaa uupua vielä parit SM-kisatkin, joten kiireinen kesä taitaa tulla eteen jälleen kerran. Saa nähdä, mihin sitä kesällä ehtii.

  VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen