lauantai 11. heinäkuuta 2015

Hollolan maastotriathlon 12.7.2015 - huomenna!

Huomenna minulla on edessä uusi lajivaltaus, kun pääsen kisaamaan äärimmäisen kiinnostavassa lajissa, maastotriatlonissa. Kilpailu järjestetään Hollolan Tiilijärven ympäristössä. Kävin tänään lauantaina katsomassa reittejä kisapaikalla.


Uintiosuus suoritetaan kirkasvetisessä pienessä järvessä. Pitkällä matkalla uidaan veteen merkitty 300m matka kolmeen kertaan. Yhteensä uintimatka on siis 900m. Jokaisella kierroksella käydään rannassa kiertämässä laituri maan kautta.

Pyöräreitti on 10km pitkä. Se kierretään kahdesti. Reitti on 8,5km matkalta kuntoilurataa tai tietä, ja loppu 1,5km nopeaa helppoa polkua. Melkein millä tahansa pyörällä voi osallistua. Suurimmat haasteet reitti tarjoaa korkeuserojen ja pehmeän alustan yhdistelmänä. Treenikierroksella ajoin kierroksen täysjoustopyörällä ja nappularenkailla 28 keskivauhdilla, joten nopeaa baanaa on luvassa.

Juoksuosuus on sitten enemmän maastomallia. 3km kierros kierretään kahdesti ja reitille mahtuu kivikkoista rantapolkua, muutama pieni mäki, vähän pitkospuita ja nopeaa hiekkatietä. Uinnin ja pyörän jälkeen 6km maastojuoksu saa pistettyä urheilijat varmasti koville.

Pitkän kisan lisäksi Hollolassa voi kilpailla lyhyen version 300m, 10km, 3km. Myös sillä matkalla pääsee nauttimaan kisatunnelmasta ja haastamaan itsensä.

Hienot kisat siis edessä, nähdään huomenna Hollolassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen