keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Myyty - maantiepyörä sähkövaihteilla ja teho-/wattimittarilla!

Tämä nopeaksi todettu pyörä on nyt virallisesti MYYTY. Rungon koko on 55cm ja ohjainkannatin on 120mm pitkä. Parhaimmillaan pyörä on 170-182cm kuskeille.

Mavic Cosmic Carbone SL-kiekot ovat edelleen myynnissä! 

Pyörässä on Ultegran sähkövaihteet, SRM-wattimittari kammissa ja Cosmic Carbone SL-kiekot. Runko pyörässä on kiitelty ja hiilikuiturunkoja kovasti haastava Rosen Xeon RS - alumiinirunko. Pyörä on palkittu vuoden pyörä-tittelillä vuonna 2012. Pyörä on lähes uutta vastaavassa kunnossa, sillä ei kaatuiltu ja kaikki osat toimivat aivan niinkuin pitääkin. Sähkövaihteet toimivat todella mahtavasti ja ketju ei hankaile mihinkään vääriin paikkoihin millään vaihteella - etuhäkki seuraa myös takapakan puolella tehtäviä vaihteiden vaihtoja. Mikäli akun lataaminen tulee eteen, niin akku täyttyy muutamassa tunnissa, jonka jälkeen on lähes koko kesä ajoaikaa tarjolla. Fillarin kruunaa huipputarkka ja vähän käytetty markkinoiden arvostetuin tehomittari-setti: SRM. ANT+ yhteensopivana näet aidot tehotiedot esimerkiksi omasta Garministasi ajon aikana.

Miksi tehomittarin hankinta on perusteltu? Wattimittari kertoo polkemisesta aina totuuden. Se on toisaalta armollinen, mutta myös tyly valmentaja. Kovaan vastatuuleen saatat ajaa 15km/h ja meno tuntuu todella raskaalta - luulet, että onpa sinulla huono päivä. Syy huonoon kulkuun voi löytyä tehoista, jotka ovatkin jo lähellä anaerobista kynnystä tai jopa niiden yli. Saatat hitaasta vauhdista huolimatta olla kesän parhaassa iskussa. Myötätuuleen ja alamäissä tilanne on taas toinen. Ne useat kerrat, kun luulet olevasi myötätuulessa huippukunnossa, wattimittari paljastaa tehojen olevan myös oikeasti alhaiset. Hyvään kulkuun syy löytyy silloin olosuhteista. Wattimittaria oikein käytettynä saat itsestäsi jokaisena päivänä parhaan tuloksen irti! 

Yhteydenotot mielellään maililla: etunimisukunimi (at) yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen