sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kaikki blogitekstit auki!

Oli aika pistää blogin lukeminen taas helpoksi. Nyt on erityisesti tietokoneella ja tableteilla helppo selailla myös tämän blogin vanhempia tekstejä.


Palaan perinteiseen näkymään taas, kunhan pyöräilytapahtumia alkaa tänne blogin puolelle kertyä nykyistä useammin. Nyt kirjoittelu on ollut valitettavan tauotettua. Lupaan parantaa tapani tässä kevään edetessä!

Takatalvi iski tänne Hämeeseen ihan tosissaan. Asensin tänään uutukaiset nastarenkaat maasturiin ja kävin ajamassa renkaita sisään reilun 30km verran. Toivottavasti nastat pysyvät nyt kiinni ja seuraavilla lenkeillä pääsee testaamaan renkaiden oikeaa suorituskykyä. Pyörästä tuli kyllä mahtava nopeille jääränneille. Veikkaanpa, että kyseessä on yksi Suomen nopeimmista talvipolkujen maastureista tällä hetkellä!


Schwalbe vakuutti eturenkaana jo sisäänajolenkillä, mutta Aulangon puistometsän jääränneillä takarenkaana toimiva Continental oli vähän livakan oloinen. En edes vielä testannut, että mihin nämä pystyvät, vaan ajo oli todella hissuttelua. Toivottavasti myös Conti alkaa pelittämään kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen