sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Messut takana - kiitos!

 Osaltani ovat Go Expo -messut tältä vuodelta takana. Olin eilen lauantaina Rosen osastolla mukana kertomassa pyöristä ja tapaamassa tuttuja ja tuntemattomia ihmisiä. Oli kyllä todella mukava päivä ja olisi ollut todella mukava tavata enemmänkin porukoita. Harmittavasti ihminen pystyy juttelemaan kerralla vain yhden ihmisen kanssa. Rosen osastolla eniten mielenkiintoa ihmisillä näytti olevan MR Big-pyörään, joista esillä oli 6-malli. Jäykkäperäinen 29er, xt-osilla (uudella jousilukittavalla takavaihtajalla ja kahdella eturattaalla) ja kashima-pinnoitetulla foxin keulalla maksaa noin 2500 euroa. Pyörällä painoa on hitusen yli 10 kiloa. Samoin mielenkiinto kohdistui Rose Xeon CRS 3100 maantiepyörään. Pyörän hiilikuituinen runko, agressiivinen mustapunainen väristys, Ultergran sähkövaihteet sekä Cosmic Carbone SL-kiekot näytti olevan monen messuihmisen mieleen.

Rosen osastolla oli myös messujen kovin aika-ajopyörä esillä.

Koeajopuolella ainakin DR Z 4-maasturi oli todella kovassa käytössä. Kävin itsekin koeajamassa kyseistä DR Z-pyörää koeajoalueella. Kyseessä on siis alu-runkoinen 29er täysjousto. Fillari kiihtyi mainiosti ja oli myös helposti kikkailtavissa. Molemmissa päissä joustoa on pyörässä 100mm. Näinköhän käy, että tulevana kesänä tärkeimpänä kisapyöränä tulee olemaan konfiguroitu Rose DR Z 8...

Oli todella mukava nähdä pyöräilyväkeä pitkän tauon jälkeen ja tavata myös uusia tuttavuuksia. Toivottavasti kaikilla messuilijoilla oli yhtä mukavaa kuin minulla.

4 kommenttia:

 1. Tuliko tuossa sitten ensi kesän sun kisapyöräkin paljastettua, mikäli oikein tuon DR Z 8 vinkin ymmärsin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän tuohon sanoisi.. :) On kyllä nopea fillari, joten miksikäs ei?

   Poista
 2. Hienot messut oli ja tuossa Rosen pisteelläkin tuli muutaman kerran pyörittyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. hienot messut! Hienoa, että ehdit käydä myös Rosen pisteellä. Itseäni kiusasi osastolla paljon se, että enemmänkin pyöräileviä ihmisiä ei tunne. Harmittavan paljon jäi myös kontakteja ottamatta, kun ei kehdannut katkaista juttua edellisen henkilön kanssa. Toinen yllättävä asia oli homman rankkuus. Kurkku oli ihan kipeänä puhumisesta jo klo 14 lauantaina!

   Tällaisia tapahtumia pitäisi olla enemmän.

   Poista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen