sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Tulevia blogitekstejä

Kuinka urheilijan pitää valmistautua kilpailuun. Ollin vinkit tulossa kisaviikon treeneihin. Treeniä vai lepoa - mitäpä arvelette, mikä on minun resepti?

5 kommenttia:

 1. Veikkaan että treeniä ennemmin kuin lepoa. :)

  VastaaPoista
 2. Veikkaan kovaa reeniä pääasiassa ja vain hiukan lepoa!
  Sinulla kun on kokemusta maastopyöräilystä ja edellytykset valmennukseen, niin voisit esittää suuntaviivat kuntoilijatasoiselle maastopyöräilijälle Tahko 60 km kisaan valmentautumisesta. Pari Ollin "prinsiippiä" joilla ajasta otetaan 10 minuuttia pois!

  VastaaPoista
 3. Nyt Tahkolla on ollut niin nopeat kelit viimeiset kaksi kertaa, että asia ei ole aivan yksinkertainen, varsinkaan sateen sattuessa kohdalle.

  Mikäli aika on ollut jossain 3:45 hujakoilla ja nyt talvella ei ole tullut luumuiltua aivan älyttömästi = maattu sohvalla enemmän kuin hiihdetty, voidaan 20-30 min ottaa helposti pois viime kesän ajasta tekemällä asioita oikein nyt keväällä ja alkukesällä. Huom! Sää varaus.

  VastaaPoista
 4. Ekan Tahkoni aikahan oli tuolla hujakoilla eli 3:57. Kuulun siis siltä osin tuohon potentiaaliseen ryhmään ja hiihdettykin talvella on jonkin verran. Eli nyt riittäisi kun saisi selvitettyä itselle nuo oikeat tehtävät keväälle ja kesälle ja iltarukoukseen asettaisi tuon säätoiveen :D

  VastaaPoista
 5. Olet optimaalisessa kohderyhmässä sitten. Vielä jos kävisi niin, että edellisinä vuosina ei ole pahemmin tullut käytyä Korsossa ja Jyväskylässä kisaamassa, niin resepti ajanparannukseen on selvä. Palataan aiheeseen siis hieman myöhemmin!

  VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen