sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Siviilielämän kiireet

Jahas, onpas ehtinyt taas vierähtää edellisestä blogitekstistä. Syy tähän on toisaalta varsin selkeä, eli ei ole juurikaan ollut mitään uutta urheiluun liittyvää kerrottavaa.

Usemman onnistuneen treeniviikon jälkeen tämä kuluva viikko on ollut treenien osalta totaalinen katastrofi. Uuden asunnon etsiminen on vienyt aikaa ja kaiken lisäksi perjantaina alkoi kaihertaa ikävästi kurkkua. Eilen sitten mentiin jo yli 37 asteen lämmöillä ja tänään sama meno jatkuu. Joka ikinen kevät iskevä flunssa on siis taas tuloillaan/päällä. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa, niin tulevien päivien epistola on selkeä. Maanantai ja tiistai niistetään nenää ja keskiviikko/torstai menee keuhkoja puhtaaksi yskiessä. Perjantaina pääsen ehkä kevyelle lenkille. Puolentoista viikon treenitauko ei kuitenkaan ollut sitä, mitä tähän väliin olin suunnitellut. Valitettavasti joka vuosi tämä vain on koettava ja ehkäpä tämän ansiosta kisakaudesta selvitään ilman flunssaoireita.

Katsellaan, että olenko ensi viikonloppuna niin terve, että kehtaisin ilmoittautua Turkuun ajamaan maantietä huhtikuun puolivälissä. Sinänsä olisi kiva ehtiä ajamaan maantiepyörällä (edes kerran) ennen ensimmäisiä kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen