torstai 14. huhtikuuta 2011

Kesä saapuu..

Lumet sulavat Hämeenlinnassa huimaa vauhtia ja mitä todennäköisimmin tulevan viikonlopun jälkeen myös metsät ovat lumettomia.

Auton kanssa tehtiin menneenä viikonloppuna kesäinen ratkaisu ja pisteltiin hieman kesäisempää nakkia alle:

Viikonloppu oli muutoinkin harvinaisen poikkeuksellinen. Kissaihmisenä pääsin elämäni ensikertaa koiranhoitajaksi. Olen aina pelännyt isoja koiria ja tälläkin kertaa jännitti melkolailla. Katseltiin sitten koiran kanssa muutama tunti lähinnä seiniä:
Sunnuntaina oli luvassa vähintään yhtä harvinaista toimintaa kulttuurisessa muodossa. Tampere-talo ja The Ukulele Orchestra Of Great Britain:

Ainiin, onhan minulla jotain kerrottavaa pyöräilyynkin liittyen.

Tiesittekö, että maastokalusto kaudelle 2011 tulee vaihtumaan totaalisesti? En ole vielä saanut uusia pyöriä itselleni, mutta kyllähän niitä kuumeisesti odotellaan. MSC lähti tuossa muutama viikko sitten uuteen kotiin ja tilalle odotellaan kovasti paria uutta peliä. Fillaripuolelle, erityisesti maaston osalta, haen tulevalle kesälle hieman erilaista kalustoa. Saa nähdä, mitä lähiviikot minulle maastopuolelle tuottavat..

Kesään valmistautuminen on aloitettu jo urakalla. Temporeitillä olen käynyt pyörittelemässä jo kuusi kierrosta kahteen päivään. Hiljalleen alkaa siellä Rastilassa olemaan ajolinjat kunnossa. :) Hämeenlinnan Tarmon sivujen mukaan ensi viikolla pääsee jo kellottamaan virallisempia "kevätaikoja".

2 kommenttia:

  1. Eli ilmeisesti maastopuolelle on tulossa kaksikin pyörää? Mikäli nyt rivien välistä oikein "luin". Kun kerran lähdin arvailemaan niin arvaillaan nyt lisää, että toinen olisi jäykkäperäinen 29" ja toinen sitten varmaan perinteinen (26") täysjousto?

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen