perjantai 1. huhtikuuta 2016

Triathlonunelma elää huhtikuun alussa

Mahtava juttu! Tismalleen tänä päivänä triathlonliitto ja -yhteisö on hyväksynyt hakemukseni käyttää venettä tri-kilpailuiden uintiosuudella.

"Hakija edustaa yhden triathlonlajin Suomenmestarina tärkeää esimerkkiä junioreille ja uusille harrastajille. Hakijan uintitulokset eivät ole soveliaita tällaiselle urheilijalle, joten polkuveneen käyttö uintiosuudella on perusteltua." Liiton tiedotteessa todetaan.

Lähetin hakemuksen liitteenä kuvan polkuveneestä, jota aion käyttää. Osuuden aikana teen potkumaisia liikkeitä veneellä edetessäni. Lähetin liittoon myös teoreettisen laskelman oikeasta uintikyvystäni, jonka olisin saavuttanut, jos olisin aloittanut uintiharrastuksen jo lapsena.


Tähän liitosta todettiin seuraavaa: "Hakijan perusteet kyseisen veneen käytölle ovat linjassa maailman epäeettisen huippu-urheilukomission linjauksien kanssa. Poikkeuksellisen rehdin hakijan kohdalla teemme kompensaatiopäätöksen, joka tasaa vahingon ja hyödyn tilanteeseen, jonka hakija olisi saavuttanut keskittymällä triathloniin koko ikänsä yhden vuoden sijaan."

Unelmani teräsmiehen-statuksen saavuttamisesta ottaa näin aimoharppauksen eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen