keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Olmin ja Gutzyn keväthulinat sinun eduksesi!


15.4. alkaen rahanarvoista hyötyä juuri sinulle! Jos vastaat yhteenkin seuraavista kysymykseen kyllä, niin sinun kannattaa lukea tämä teksti loppuun:

1. Oletko ollut joskus janoinen?
2. Liikutko joskus yli 30 minuuttia?
3. Haluatko, että pystyt tekemään urheilusuorituksissa parhaasi?
4. Arvostatko kotimaisuutta?
5. Onko sinulla joku tuttu, joka urheilee ja haluaisi saada hyvä tarjouksen urheiluravinteista?

Toimiva, kotimainen, vatsaystävällinen, hyvänmakuinen - niistä tekijöistä on Gutzyn lisäravinteissa kysymys. Harrastuksista aina mestaruuteen saakka!

Vuoden 2012 alussa allekirjoittaneen pitkäaikainen haave oli saavuttaa Suomenmestaruus jossain pyöräilylajissa. Kyseisen vuoden alusta sain käyttööni Gutzyn urheiluravinteet. Samana vuonna ja jokaisena kalenterivuotena siitä eteenpäin olen saanut tuulettaa voittoa himoitun siniristipaidan kera. Maksimaaliset suoritukset ovat olleet mahdollisia täydellisten lisäravinteiden ansiosta. Yhteistyö Gutzyn kanssa jatkuu onnekseni myös kilpailukautena 2016.

Kevät saa pyöräilijän pään sekaisin. Gutzya kuluu, ajo maistuu ja kunto kohisee! Nyt on oiva tilaisuus kerätä porukka kokoon ja tilata lisäravinteet (tankkaukseen, suoritukseen sekä palautumiseen) ja kramppisuihkeet kerralla koko kaudeksi. Nimittäin tässä vaiheessa Olmin ja Gutzyn yhteistyö huipentuu konkreettiseksi hyödyksi myös sinulle!

Aikavälillä 15.-24.4.2016 saat www.gutzykauppa.fi osoitteessa myynnissä olevista Gutzy-tuotteista ja magnesiumsuihkeista -20% alennuksen käyttämällä alennuskoodia Olmi. Huikeaksi asia menee viimeistään siinä, että alennus koskee myös aiemmin alennettuja hintoja! Nyt siis urheilujuomat, energiageelit ja palkkarit tilaukseen.

Tällaisesta yhteistyöstä minä tykkään, toivottavasti sinäkin!

Laita ihmeessä tämä etu jakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen