lauantai 11. helmikuuta 2012

Uusia hiihtovarusteita, pitkiä treenejä, loistavaa palautusmuonaa ja helpostusta autokuumeeseen

Aulangon hiihtoladut ovat olleet kovassa käytössä ja tänään muun muassa tuli kierrettyä pitempää 6,6km lenkkiä 7 kierrosta. Siirtymien kanssa lenkille kertyi mittaa aikalailla tasan 50km ja aikaa paloi hieman alle kolme tuntia. Seitsemällä kierroksella lenkille nousumetrejä kertyy noin 700, joten puhutaan ihan mukavasta latuprofiilista. Päivän kierrosajat Aulangon lenkillä olivat hyvän luiston johdosta 21:30-22:15 välissä.
Aulangon valaistujen latujen profiilit
Ostin tuossa eilen (vihdoin) elämäni ensimmäiset oikeat hiihtosauvat ja täytyypä sanoa, että pitkä lenkki oli käsille aika paljon rennompi kuin vanhoilla Prisman 25 euron kepeillä. Vaparia suihkien pk-lenkkien keskivauhdit on ollut suksilla noin 18 km/h kieppeillä.

Kotiin oli aika juhla saapua, kun palautusmuonat olivat vähintään kohdallaan. Ensin pari lasia maitoa ja sitten jauheliha-ananaspiirakan ja mamiksen kimppuun!

Näiden jälkeen on melkein velvollisuus lähteä vielä tänään illalla fillarilenkille.

Mitäpäs sitten muuta.. Ainiin, auto kisamatkojen taittamiseen löytyi vihdoin! Etsinnässä oli nykyiseen tiimiin ja tulevaan fillariin (?) hyvin istuva auto, joka täyttää muutenkin omat vaatimukset. Entinen valkoinen Mondeo ei oikein ollut kohdallaan Team Skinssin värimaailman kanssa. Nyt asia on kunnossa ja tällä sitten saavutaan kisoihin ensi kesänä!

Eihän tästä enää kauan ole, kun kovakuntoiset fillari-ihmiset kerääntyvät lähtövaatteen alle ja sitten katsotaan kenellä taas kulkee. Mielenkiintoinen kevät ja kesä kaiken kaikkiaan edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen